Pa za te pare bi gledao neki od jeftinijih epson CIS modela. Mada, nemam iskustva sa njima, ja sam kupio polovan Epson sx serije, dopunjive kartridže sa alixpressa i punim ih jeftinim mastilom. To funkcioniše sasvim lepo i vrlo je jeftino ali nije za svakoga.
Мене Епсон СХ400 служи одлично већ више од 5 година, не користим га баш много али повремено одштампам и фотографију на фото папиру и задовољан сам. Не пуним га већ купујем заменске кертриџе за око 150 динара по комаду и све ради како треба. И ја бих, као што Драгг написа, ишао на Епсон варијанту са допуњивим или јефтиним заменским кертриџима.
Je l` možeš da mi pošalješ na e-mail gde kupuješ te jeftine zamenske? Meni treba za Stylus DX4450. Ove koje kupujem plaćam 450 RSD.
@vukbg Epson L300 od štampača, ali za te pare imaš i L210 MF. Dopune su manje od 1.000 RSD po bočici, a uređaj dolazi sa svim bočicama punim do vrha. Jedna bočica može da odštampa nekoliko hiljada strana (realno oko 4.000) u standardnom modu. Epson piše da može i 6.500, ali pretpostavljam praznih (belih) papira. U stvari, možda i može u ekonomičnom modu, ali to stvarno ni na šta ne liči.
Pozdrav!
Vlada
:: Мене Епсон СХ400 служи одлично већ више од 5 година, не користим га баш много али повремено одштампам и фотографију на фото папиру и задовољан сам. Не пуним га већ купујем заменске кертриџе за око 150 динара по комаду и све ради како треба. И ја бих, као што Драгг написа, ишао на Епсон варијанту са допуњивим или јефтиним заменским кертриџима :: ::
:: Je l` možeš da mi pošalješ na e-mail gde kupuješ te jeftine zamenske? Meni treba za Stylus DX4450. Ove koje kupujem plaćam 450 RSD :: :: @vukbg Epson L300 od štampača, ali za te pare imaš i L210 MF. Dopune su manje od 1.000 RSD po bočici, a uređaj dolazi sa svim bočicama punim do vrha. Jedna bočica može da odštampa nekoliko hiljada strana (realno oko 4.000) u standardnom modu. Epson piše da može i 6.500, ali pretpostavljam praznih (belih) papira. U stvari, možda i može u ekonomičnom modu, ali to stvarno ni na šta ne liči
Ok ako možeš preko tate02 da nađeš jeftine kertridže, ali zamenske ne pune do kraja nego nekih 60% isto kao i originale. Ali ako ti ne smeta da se malo akaš sa špricevima i ponekom prosutom kapi, razmisli i o punjivim kertridžima. Boje naručim za 1300din (4x100ml) a to mi je bar nekih 5 punjenja.
@Dragg: hvala! Razmišljao sam o tome i video da postoji kao mogućnost za moj Epson MF. I mislim da je isplativiji za one koji dosta štampaju, Međutim, koristim ga za povremenu štampu, tako da mi je njegov predlog primamljiv pre svega što se tiče cene. Kada napišem povremenu, onda mislim na 10-30 strana nedeljno. Nema šanse da zapeknu za tako kratko vreme i pri manjem obimu štampe.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Je l` možeš da mi pošalješ na e-mail gde kupuješ te jeftine zamenske? Meni treba za Stylus DX4450. Ove koje kupujem plaćam 450 RSD :: :: :: :: @vukbg Epson L300 od štampača, ali za te pare imaš i L210 MF. Dopune su manje od 1.000 RSD po bočici, a uređaj dolazi sa svim bočicama punim do vrha. Jedna bočica može da odštampa nekoliko hiljada strana (realno oko 4.000) u standardnom modu. Epson piše da može i 6.500, ali pretpostavljam praznih (belih) papira. U stvari, možda i može u ekonomičnom modu, ali to stvarno ni na šta ne liči :: :: Ok ako možeš preko tate02 da nađeš jeftine kertridže, ali zamenske ne pune do kraja nego nekih 60% isto kao i originale. Ali ako ti ne smeta da se malo akaš sa špricevima i ponekom prosutom kapi, razmisli i o punjivim kertridžima. Boje naručim za 1300din (4x100ml) a to mi je bar nekih 5 punjenja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.