Imam lokalnu malu telefonsku centralu u koju spolja ulaze tri linije, od toga je jedna sa adsl-om. Iz centrale izlazi 8 internih linija na koju su prikaceni telefoni. Sa svim telefona se moze pristupiti svim linijama.
E sad imam multifunkcionalni HP-ov stampac sa fax funkcijom koji sam vec umrezio sa racunarima. Kako da ga ubacim u sistem telefona?
Pokusao sam da ga umetnem ispred jednog telefona, tj. da dodam telefon kao `extension phone` ali negde gresim u podesavanjima (ne dobijam signal). Jel ima neko neko laicko uputstvo za svo ovo jahanje/planinarenje?
Da se ne bi patio izvuci 1 direktnu liniju na stampac, nisi naveo osnovno koja je centrala....
:: Pozdrav svima :: :: Imam lokalnu malu telefonsku centralu u koju spolja ulaze tri linije, od toga je jedna sa adsl-om :: Iz centrale izlazi 8 internih linija na koju su prikaceni telefoni. Sa svim telefona se moze pristupiti svim linijama :: :: E sad imam multifunkcionalni HP-ov stampac sa fax funkcijom koji sam vec umrezio sa racunarima. Kako da ga ubacim u sistem telefona :: :: Pokusao sam da ga umetnem ispred jednog telefona, tj. da dodam telefon kao `extension phone` ali negde gresim u podesavanjima (ne dobijam signal). Jel ima neko neko laicko uputstvo za svo ovo jahanje/planinarenje :: :: ::
Ma centrala je neka matora.. vec sam stavljao 9 za izlaz. Kratki smo sa linijama, ne mogu da rezervisem jednu za faks.. ja bi ga ukinuo odavno ali imamo musterija i dobavljaca koji jos nisu culi za kompjuter.. jbg.
nisam imao vremena danas da lupam glavu oko ovoga javljam se sutra..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.