Treba mi novi misonja za veliku ruku, ovaj trenutni vec polako crkava levi klik . Sluzio me je odlicno min 4 godine..
Prestigio pmsg1 . Najradije bih uzeo isti mis ali se vise ne proizvodi... Ako je neko video da je negde ostalo, u nekoj maloprodaji rado bih ga uzeo opet...
Elem, sta bi mi preporucili ? Ovaj pmsg1 mi je bio savrsen po obliku i velicini. Velik mis, super dizajn, super optika..imao je tegove, dugme za dpi itd
Miseve po izgledu tipa razer mamba i manje vise sve razer modele ne bih uzeo da mi dzaba daju .
Znaci mis i za posao i za gaming...Ergonomski sa kablom.
:: :: :: Bas sam mislio da pitam moze li se srediti.Rado bih to uradio ali sam lemilicu koristio 1 u zivotu mozda :: :: Rado bih platio ako si Markovicu raspolozen da ga sredis :)
Treba mi novi misonja za veliku ruku, ovaj trenutni vec polako crkava. Sluzio me je odlicno min 4 godine..
Najradije bih uzeo isti mis ali se vise ne proizvodi :(
Elem, sta bi mi preporucili ? Ovaj mi je bio savrsen po obliku i velicini. Velik mis, super dizajn...
Znaci mis za posao .)
:: :: Treba mi novi misonja za veliku ruku, ovaj trenutni vec polako crkava levi klik . Sluzio me je odlicno min 4 godine. :: :: Prestigio pmsg1 . Najradije bih uzeo isti mis ali se vise ne proizvodi... Ako je neko video da je negde ostalo, u nekoj maloprodaji rado bih ga uzeo opet.. :: :: Elem, sta bi mi preporucili ? Ovaj pmsg1 mi je bio savrsen po obliku i velicini. Velik mis, super dizajn, super optika..imao je tegove, dugme za dpi itd :: :: Miseve po izgledu tipa razer mamba i manje vise sve razer modele ne bih uzeo da mi dzaba daju . :: :: Znaci mis i za posao i za gaming...Ergonomski sa kablom.
Ako admin vidi da je u pitanju AMD momentalno neka brise postove pocev od #604012 jer nikom nije u interesu da AMD-ovci dodju u posed takvog saznanja .)
:: :: meni radi sve zivo i mapa od prvog dana :) :: :: Lepo sam rekao koju verziju da skinete al dzaba
Auuuu, kako se vidi promena u drustvu, a bogami i na berzi posle gej parade...
Ognjeni, razmisli jos jednom sta ces da uradis, ja glasam za novog misa :P
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Mi ovde pricamo o podmazivanju misonje, ne znam o cemu ti to :D
5820k @ 4.3ghz + Cryorig R1 Ultimate Asus x99-S Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 2666mhz Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker Dell P2414h @ 80hz bajo moj!
:: Auuuu, kako se vidi promena u drustvu, a bogami i na berzi posle gej parade... :: :: Ognjeni, razmisli jos jednom sta ces da uradis, ja glasam za novog misa : :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.