Kad bi vi znali koliko su nasi ljudi bili kreativniji pre nego sto su poceli svima da nam zatrpavaju mozgove nebitnim informacijama.Ima kod nas dosta ljudi sa raznim patentima i idejama ali na zalost nema ko da finansira.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Nije se malo igrao, projekat je bio mukotrpan i dug, preko 3 godine i jako puno experimentisanja i para je otišlo da bi krajnji proizvod onako izgledao.
Damjan je jedan od mojih najboljih prijatelja pa pitajte ako vas nešto interesuje pošto sumnjam da će na forum da dolazi...
Zatucano razmišljanje ti je glavna karakteristika na forumu pa ne bih ulazio mnogo u raspravu zašto neko konstruiše nešto inovativno bez cilja o zaradi.
Za početak ti savetujem da pročitaš članak...
:: Trebalo je sve to kod nas napraviti. Nahvatati ljude i masine.. :: :: E, sad, za koji ce mi andrak jos jedan sat, pa makar i tecan... Dosta mi ovaj na mobilnom i u uglu ekrana.. :: :: Bacanje para i energije za drugaciji prikaz vremena!! :: :: ***** ti i marketing i dizajn, upropastise ceo svet :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Palac gore i jednima i drugima... I ovome sto je iz cista mira napravio sat koji je jos jedan u nizu... No sve mi se cini da decko ipak nije odradio valjani marketing... (marketing sta to bese... a da to je ispitivanje trzista) (advertizing to bese ono reklamiranje)
Zelim mu da uspe iako nije temeljno odradio marketing... sto je priznacete vrlo bitno za uspeh novog proizvoda na trzistu... prvo vidis sta narod trazi a ne moze da nadje, onda vidis koliko se toga trazi, pa da li tu ima potencijala za neku zaradu...
KAO STO REKOH PALAC GORE I ZELIM MU USPEH !!!
Palac dole svima koji zapocinju neprimerenu debatu...
Sustina je da slajmarite jedni po drugima bez razloga... a karavani prolaze...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Dizajn i marketing? Zatucano? Vidim da si neki gorki starkelja koji plače za titovim vremenom i živi u prošlosti.
Budjenje: Vreme teče unapred, ne unazad, možda da nabaviš sebi neki ovakav sat pošto nijedan u kući ti izgleda nije ispravan.
Nema nikakvog marketinga ovde zatucani čoveče, ovo nije pravljeno zarad novca već radi inovacije i ideje: niko ovo do sad nije napravio prosto i jednostavno.
Povrh svega, da si malo pročešljao po googlu video bi i sam koliko ljudi je vrlo zainteresovano da poseduje ovako nešto, ne zbog toga što ima postojeći sat u kući već što niko ovo ne poseduje, zanimljivo je ljudima.
...ja sam još ludji što se sa tako ograničenom budalom kao što si ti raspravljam, kad osnovne stvari u životu ne znaš kako funkcionišu samo ti i ostaje da izlaziš ispod mosta sa vremena na vreme.
:: Ideja sa tecnim magnetom je super, trud ulozen verovatno maksimalan :: Ali sat.. :: :: To je covece ono sto su pravili ranije, pre par vekova. Imalo je kazaljke i klatno.. :: :: Tebi je i govno zavijeno u sareni paprir inovativno :: :: Da, jesam zatucan kada se energija i vreme trosi zarad dizajna i marketinga. Ali ocito ima dece koja vole sarenu lazu.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Ma dizajnirajte i inovirajte rupe na saksiji, samo cekam koji ces k... da stavis u usta kad posten rad do kraja obezvredite, a forsirate sminkeraj... Jedi GMO, i to je inovatvno...
Sad se setih da pogledam zatrovanu temu, e ne zaboravi alu foliju na glavu da staviš i da se pomoliš drugu Titu pred spavanje...
Zatrovanom mozgu ne može ništa da se objasni, ali bože moj hvala ti što ne sedim po ceo dan na forumu plakajući za starim vremenima, pljuvajući sve oko sebe i ne radeći ništa sem cmizdrenja kako je ceo sistem sjeban.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.