To na sta se zalis je, avaj, najveci problem u celom poslu.
29.09.2015. 04:23
status: user broj poruka: 10997
Zato sam ti i naglasio COLOR PROFILES - izuzetno vazna stavka, koji god program da koristis za konverziju, jer ce od toga zavisiti razlika izmedju onoga sto vidis i onoga sto ce biti odstampano. Neke boje su NAROCITO problematicne (nijanse plave, indiga..).
Re: To na sta se zalis je, avaj, najveci problem u celom poslu.
29.09.2015. 06:26
status: user broj poruka: 925
Ljubicasta takodje, znam za taj jadac ali trazim naj pribliznije resenje jer isto nema sanse. Takodje razlike ima i od vrste papira na koji se stampa. Majku mu ocas posla gomila zguzvanog papira oko mene ccccc Vodim se onom starom izrekom pametnije ce da popusti ali to nikako nisam JA!!! :)))
:: Zato sam ti i naglasio COLOR PROFILES - izuzetno vazna stavka, koji god program da koristis za konverziju, jer ce od toga zavisiti razlika izmedju onoga sto vidis i onoga sto ce biti odstampano :: Neke boje su NAROCITO problematicne (nijanse plave, indiga..) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.