Pa sto ne prefarbas u photoshopu u zeleno, najmanji problem. Ili skini stari software
:: :: c:\Program Files\Logitech Gaming Software\Resources\G105\Images\G105CODDevice.pn :: :: kod mene sada izgled :: :: http://i.imgur.com/XLTplqW.pn :: :: ovako ^^ :: :: a do juce pre updejta je bila u boj :: :: i sada bez obzira sta god da pokusam ili uradim cak i stara verzija ne mogu da dobijem tu staru u boj :: :: ajde molim vas ako moze neko da upload :: :: Hval :: :: :: :: NISTA BEZ KABLA
procitaj OP ponovo rekao sam da ni stara verzija ne pomaze
a za ps nisam toliki strucnjak mora biti providna pozadina i nacentrirana slika pravilno u lgs itd.....
NISTA BEZ KABLA
:: Pa sto ne prefarbas u photoshopu u zeleno, najmanji problem :: Ili skini stari softwar :: :: :: :: :: c:\Program Files\Logitech Gaming Software\Resources\G105\Images\G105CODDevice.pn :: :: :: :: kod mene sada izgled :: :: :: :: http://i.imgur.com/XLTplqW.pn :: :: :: :: ovako ^^ :: :: :: :: a do juce pre updejta je bila u boj :: :: :: :: i sada bez obzira sta god da pokusam ili uradim cak i stara verzija ne mogu da dobijem tu staru u boj :: :: :: :: ajde molim vas ako moze neko da upload :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: :: :: NISTA BEZ KABLA
i sada cak i kad obrisem noviju verziju ova stara opet ubaci cno belu sliku da li valjda skida sa logitech servera tu staru tokom instalacije ili sta vec ne znam
Jesi uspeo,ja se sinoc izmenjao drajvera,ali bez rezultata,doduse ja drajver za tatstaturu nisam nikad koristio.Treba da probas ono sto je imarkovic rekao za photoshop.
Imam i ja instaliran software, ja sam probao, ali iznenadio sam se, LOGO nije mogao da se ofarba, ne znam da li je nesto do mene, ali .png slika iz foldera je u crno-belom formatu i ne moze da se ofarba, sta god joj radio, ostaje crno-bela.
Meni smeta fizicki taj logo, nisam ga obrisao da bih mogao da je prodam, a tu sliku jednom u zivotu pogledam kad treba macro da se podesi, nije vredna paznje.
:: :: Jesi uspeo,ja se sinoc izmenjao drajvera,ali bez rezultata,doduse ja drajver za tatstaturu nisam nikad koristio.Treba da probas ono sto je imarkovic rekao za photoshop :: ::
:: Imam i ja instaliran software, ja sam probao, ali iznenadio sam se, LOGO nije mogao da se ofarba, ne znam da li je nesto do mene, ali .png slika iz foldera je u crno-belom formatu i ne moze da se ofarba, sta god joj radio, ostaje crno-bela :: :: Meni smeta fizicki taj logo, nisam ga obrisao da bih mogao da je prodam, a tu sliku jednom u zivotu pogledam kad treba macro da se podesi, nije vredna paznje :: :: :: :: :: :: Jesi uspeo,ja se sinoc izmenjao drajvera,ali bez rezultata,doduse ja drajver za tatstaturu nisam nikad koristio.Treba da probas ono sto je imarkovic rekao za photoshop :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.