Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Preporuka za Wi Fi kameru
STRANA 1 OD 1
Zagortenej Preporuka za Wi Fi kameru 20.09.2015. 12:24 T62088

status: user
broj poruka: 8
Treba mi indoor Wi Fi kamera, a da ima i mogućnost neprekidnog snimanja na SD karticu. Gledao sam sledeće modele
http://goo.gl/nXNnqr
http://goo.gl/vmLMDQ
Mada ova TP linkova ima ograničenje od 5 minuta snimanja na SD karticu. A ova druga nema kod nas da se kupi. Mada bi mi takva više odgovarala, zbog šireg ugla slike.
Kakva su vaša iskustva sa tim kamerama? Možda neki drugi sličan model.
Cena do oko 100 evra.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict imao sam kontakt sa 20.09.2015. 13:08 #603302

broj poruka: 4515
Axis ip kamerama i one kad ne mogu da kontaktiraju dvr, zbog prekida mreze... tek onda snimaju na sd karticu, pa onda popunjavaju rupe na dvr-u. ovo su kamere od 600e kom.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tosas ja bas gledam da kupim neku za ispred vrata 20.09.2015. 20:53 #603319

broj poruka: 304
Sve te IP kamere mogu da stream-uju negde pa tamo snimaj, ne mora na sd karticu. Ja sam gledao na a..expre.. i tamo mogu da se nadju za 40ak USD i to one sa temp rasponom od -10 do +50 stepeni i sa mogućnošću pomeranja kamere(pan-tilt) i noćnog snimanja
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs