kontroler za brzinu ventilatora sa LCD displejom ?
STRANA 1 OD 1
operator
kontroler za brzinu ventilatora sa LCD displejom ?
09.09.2015. 21:20
T62029
status: user broj poruka: 4262
Gdje imaju kontroleri za brzinu CPU, temperaturu iskoristenost RAM memorije sa displejom ? Ne samo na papiru,nego da su stvarni na stanju. Nesto pristojno Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Re: kontroler za brzinu ventilatora sa LCD displejom ?
10.09.2015. 12:29
status: user broj poruka: 18996
Operatore, ovo je previše i za tebe, hoćeš sve to da ima na kontroleru sa displejem, jel da bude 112 miliona boja, ili može monohromatski displej sa plavim LED-om?
Kontaktiraj Scythe ili Zalman, ne, lupam i ja gluposti.. Omicron inženjere da ti to nacrtaju i puste u pogon, ne znam šta bih ti drugo odgovorio. Uostalom, napravi ga, ne bi trebalo da bude nekih komplikacija.
:: Gdje imaju kontroleri za brzinu CPU, temperaturu iskoristenost RAM memorije sa displejom :: Ne samo na papiru,nego da su stvarni na stanju :: Nesto pristojn :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Re: kontroler za brzinu ventilatora sa LCD displejom ?
10.09.2015. 18:28
status: user broj poruka: 1260
:: Gdje imaju kontroleri za brzinu CPU, temperaturu iskoristenost RAM memorije sa displejom :: Ne samo na papiru,nego da su stvarni na stanju :: Nesto pristojn
Ma šta se mučiš, kontaktiraj ti lepo one svoje izmišljene drugare japance preko kornjokomunikatora i srediće oni to tebi laganica. Ipak si ti stručnjak za pljeskavice...
@1AGRESSOR Taj sam i gledao, ali ga nigdje nema. @imarkovic Osamso pedeset pet miliona boja, ako nije problem. @duqp Već naručeno, jer u Srbiji nije bilo na stanju, bar tamo gdje sam ja pitao. Naručio sam AeroCool Modern V. @alrad Šta ti inače pušiš ? @srdoch E, jesu te ponovo pustili na par sati napolje ? Gdje preporučuješ odmor kao tvoj ? U Vršcu ili Lazi ? Ili imaš neku novu destinaciju za odmor ?
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: @1AGRESSO :: Taj sam i gledao, ali ga nigdje nema Stvarno ne odustaješ od usiljene ijekavice, fascinantno...
:: @imarkovi :: Osamso pedeset pet miliona boja, ako nije problem Osamso??? Kakav imbecilan odgovor, na tvom dobro poznatom nivou. .) Rispekt za doslednost...
:: @duq :: Već naručeno, jer u Srbiji nije bilo na stanju, bar tamo gdje sam ja pitao :: Naručio sam AeroCool Modern V Kao i milion puta do sad nećeš priložiti ama baš nikakav dokaz, stoga ostaješ debil do daljnjeg.
:: @alra :: Šta ti inače pušiš A šta ti pušiš nesrećo kad si toliko blesav?
:: @srdoc :: E, jesu te ponovo pustili na par sati napolje :: Gdje preporučuješ odmor kao tvoj :: U Vršcu ili Lazi :: Ili imaš neku novu destinaciju za odmor :: Hahaaa koliko su ti plitki ovi pokušaji prozivke pa to je cirkus, ali šta bolje i očekivati od debilka kao ti. :D Preporučujem ti da skupiš muda i konačno se upoznaš uživo sa bilo kim odavde, kad već mene izbegavaš.
@srdoch Žao mi te je. Ne posjećujem Vršac ili Lazu da bi znao kako ti je. Ali imam dobrog prijatelja. Čiko je doktor neuropsihijatar. Možda ti on može pomoći, kad ti Laza i Vršac nisu pomogli. A na koliko su te pustili?
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Čiko? Felipe Kajetano Lopez Martinez i Gonzales? Pa kažem ja Darkvud je keva. Čak sam ga i posjetio jednom. Zagor, Čiko, operator, džungla. http://goo.gl/xEfOmp
Hvala Peki. Nije za mene bilo nego za mušteriju. Naručen je već onaj. Hvala što si pogledao , ali su rekli da im treba 3-7 dana za isporuku, a čovjek je već imao neugodna iskustva sa njihovim narudžbinama. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: @srdoc :: Žao mi te je. Ne posjećujem Vršac ili Lazu da bi znao kako ti je. Ali imam dobrog prijatelja. Čiko je doktor neuropsihijatar. Možda ti on može pomoći, kad ti Laza i Vršac nisu pomogli. A na koliko su te pustili ::
Aahhahahaaaa pa ovo je sjajno, opet nisi odgovorio ni na jedno pitanje i blamiraš se u kontinuitetu. Vrh!!
Alo pljeskavičar, vidim pominješ neke ustanove, meni nisu poznate ali tebi očeigledno jesu, kladim se da znaš i adrese. :) Pihhh, kakav ti je to prijatelj kad nije uspeo da ti pomogne? :D
Hajde pičkice prestani da se praviš blesav i skupi muda ako ih imaš i dođi da se upoznamo. Džaba ti to prdenje u prazno i pokušavanje da me isprozivaš na dečije fore tipa `A na koliko su te pustili?`, samo ispadaš još veća bolidčina. Samo dokazuješ koliko lažeš i zbog čega ne smeš nikome da se otkriješ. Evo ja sam na ovom forumu upoznao gomilu ljudi i niko nikad nije odbio kontakt ili susret osim tebe. Sve jasno kao dan! :)
Pošto si neviđena lažovčina jasno je da, kao i svaki put do sad, nećeš smeti da se pojaviš i upoznaš (iz svima više nego dobro poznatih razloga). Prema tome tišina!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.