Treba mi preporuka koje napajanje da uzmem za moju konfiguraciju MB Gigabyte z68x-ud3h-b3 Intel i-7 2600k 3,4 Ghz Sapphire radeon hd 6950 2 gb gddr5 2x4 gb kingston 1600 mhz
Ma kakav Antec VP500... Boze... Nemoj nikako na napajanju da stedis, ako ti je napajanje lose, ode sve u ... Za tu konfiguraciju ti treba jedno 500-600w, DOBRIH! Nikakav Antec... Ja sam uzeo Fractal Design 750W, jaca je masina od tvoje. Vidi da uzmes 650w, za svaki slucaj, da imas i za neki buduci upgrade i obavezno gledaj da ima 80+ sertifikat, moze i bronza. Imas one TT, 630w, imas CM V650, imas i CORSAIR, pogledaj ima i Fractal Design, malo trazi po netu, ali gledaj da nema ispod 600w, i da je obavezno 80+ sertifikat :D
Za tu konfiguraciju je i vise nego dovoljno 500W, `Antec-ovih` ili srodnih brandova: Enermax, Seasonic, Chieftec... 500W je 500W, a ima sigurno 10ak jacih brandova koji garantuju tu cifru @full load
Fractal Desing? Tradicija? Nope! Fenseraj i sminka? Yeap!
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Ma kakav Antec VP500... Boze... Nemoj nikako na napajanju da stedis, ako ti je napajanje lose, ode sve u ... Za tu konfiguraciju ti treba jedno 500-600w, DOBRIH! Nikakav Antec... Ja sam uzeo Fractal Design 750W, jaca je masina od tvoje. Vidi da uzmes 650w, za svaki slucaj, da imas i za neki buduci upgrade i obavezno gledaj da ima 80+ sertifikat, moze i bronza. Imas one TT, 630w, imas CM V650, imas i CORSAIR, pogledaj ima i Fractal Design, malo trazi po netu, ali gledaj da nema ispod 600w, i da je obavezno 80+ sertifikat :D ::
Antec VPF platforma je sasvim dobrog kvaliteta i nema sta da brines. OEM je Delta koja pravi industrijska napajanja.
@Akiro
Covek kaze para nema, a ti mu predlazes V650 koji kosta 2 i po puta vise. Corsair ima djubreta koliko ima i dobrih napajanja, svakako u tom segmentu koji on gleda Corsair ne da nema nista bolje nego ni blizu.
Fractal design ne pravi svoja napajanja, kao sto ne pravi ni Corsair. Kod napajanja se ne gleda brend vec OEM i platforma. Mislim da ne bi bilo lose da se malo edukujes na temu pre nego sto dodjes da komentarises.
4690k @ 4.6ghz + Cryorig R1 Ultimate Asus Z97 Sabertooth 2 Asus R9 280X Dc2T 2x4gb Crucial Ballistix 1600mhz CL 8 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker Dell P2414h @ 80hz bajo moj!<
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.