`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Još jedan glas za HP LaserJet M125nw. Kada ja kupujem štampač, prvo pogledam cenu tonera. Gore pomenuti koristi CF283A. Cene tonera možete videti na sajtu Em..- ja. Poz
Od nekoliko stotina mojih, izuzev matricnih, na njihovu a i moju srecu, Epsone nema ni jedan. Ono malo sto su ih imali, oni su ih pobacali. Zato najveca vecina njih ima za potrosace 12A, 85A, 83A i svi su prezadovoljni. Ko zna o cemu pricam, razumece... Epson je djubre za stampace, izuzev za matricne, gde niko ne moze da im prismrdi.
Eto foruma da podelimo različita mišljenja i iskustva!
Pozdrav!
Vlada
:: :: Od nekoliko stotina mojih, izuzev matricnih, na njihovu a i moju srecu, Epsone nema ni jedan. Ono malo sto su ih imali, oni su ih pobacali. Zato najveca vecina njih ima za potrosace 12A, 85A, 83A i svi su prezadovoljni. Ko zna o cemu pricam, razumece.. :: Epson je djubre za stampace, izuzev za matricne, gde niko ne moze da im prismrdi ::
Ja sam prezadovoljan sa WF-7110 nije mi trebao skener posto A4 vec imam... Ali to je jedva nabavljeno pocetkom godine u DE a ovde ` pilicari ` to ne uvoze ... Kod epsona mora dobro da platis da bi klatio...
:: Od nekoliko stotina mojih, izuzev matricnih, na njihovu a i moju srecu, Epsone nema ni jedan. Ono malo sto su ih imali, oni su ih pobacali. Zato najveca vecina njih ima za potrosace 12A, 85A, 83A i svi su prezadovoljni. Ko zna o cemu pricam, razumece.. :: Epson je djubre za stampace, izuzev za matricne, gde niko ne moze da im prismrdi ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.