Naime,na laptopu miš na jedan klik otvara sve živo,oma i prebrzo.. Jednom klikneš,kao da si dvaput,razleti se i smori.. Vlasnici laptopa to smeta. Pokušavah da vidim u podešavanjima za miša na control panelu,ali nema ništa sumnjivo. Šta bi moglo biti,kako ga vratiti na normalu?
Promenis mikro prekidac, ili zabicu, zavisi sta je unutra ( okruglo metalno sto klikce i ostvaruje kontakt ), jer je oksidirao i ostvaruje vise puta kontakt kada `legne`. Ako je neka specificna, cudnih dimenzija, onda samo dobro ocisti PCB i taj limcic i radice jos toliko...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma rikno pacov, sto rece VMARC pre neki dan, bez blama...
Meni takodje CM Storm Mizar pobrljavio u poslednje vreme, a nov mis, nemam ga ni 3-4 meseca. Odradi povremeno dupli klik na levom prekidacu, ali ne tako cesto, pa se i ne zivciram previse, recimo jednom u 3-4 sata...
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Ma nije rikno. Nije drugo nego mehanicki kvar. Ili je mikroprekidac za zamenu, ili se odlemio i zato povremeno dvoklikne, jer kad stisnes, vise puta dobije - izgubi kontakt i to je sva filozofija. Popravka traje 10 min. Nema pravila, desava se podjednako na misu od 300rsd i na misu od 150eur...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ma rikno pacov, sto rece VMARC pre neki dan, bez blama.. :: :: Meni takodje CM Storm Mizar pobrljavio u poslednje vreme, a nov mis, nemam ga ni 3-4 meseca. Odradi povremeno dupli klik na levom prekidacu, ali ne tako cesto, pa se i ne zivciram previse, recimo jednom u 3-4 sata.. :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Ma ok, nije riknuo senzor ili laser, kapiram da je glupost u pitanju, ali cim to ne radi kao kada sam izvadio iz kutije, za mene je to pokvareno.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: Ma nije rikno. Nije drugo nego mehanicki kvar. Ili je mikroprekidac za zamenu, ili se odlemio i zato povremeno dvoklikne, jer kad stisnes, vise puta dobije - izgubi kontakt i to je sva filozofija. Popravka traje 10 min. Nema pravila, desava se podjednako na misu od 300rsd i na misu od 150eur.. ::
Probaj sa programom MouseFix, meni je pomoglo kad mi je mis poceo da duplo klikce umesto jednom: http://www.danieljackson.co.uk/fun/old/ skroz dole ima da se skine
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.