`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ovo nije snimano uzivo. Samim tim lik ima dovoljno vremena da razmisli o onome sto hoce da kaze. Moze da zapise pa da procita. Moze da napravi neki rez, ne mora da sve snimi odjednom. Nesto nije takodje u redu sa samim fajlom, aspect ratio kao da je obrnut, sve je izduzeno.
E sada, ono sto meni nije jasno, lik je video kako sve to izgleda i zvuci, nema sanse da je bio zadovoljan tim. Zasto je po svaku cenu morao da klikne na upload?
Ne ulazim u to da li se razume ili ne, trema stvarno moze da ucini da neko ko je strucan izgleda kao da nema pojma, ali kako moze da ne bude makar malo samokritican i lepo kaze sebi, alo bajo pa ovo je smesno?:)
Klasična nameštaljka, lik je pop...deo gledajući mal`ne isto glupa `unboxing` nedela nimnih i anonimnih autora, koji su, naravno, SVI odreda glupi da gluplji ne mogu biti. Kao i sam naslov što tih nedela govori, ko god ima potrebu da proučava proces razgledanja kutije i njenog, veličanstveno odloženog, nakon više prevrtanja, otvaranja, to može i da svari. Mene je max iziritirala jedna guskica na engleskom, koja je iza svake jedne i po reči, izgovarala `uhm-aaa`, sa naglaskom na rastegnutom drugom delu ove rečite poštapalice. Morao sam da odgledam da bi uporedio prozivod i, i dan-danas mi se vrti u stomaku od toga. Ovaj se, naravno, zajebaje na taj račun.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.