Razumem da si iznerviran, ali ovo nije forum o auto-servisima. Bila je dovoljno aktivna da se svi upoznamo koga treba izbegavati. Napravi twitter nalog, ili faceshit pa objavi i tamo svoje misljenje, vidi sa nekim kako da ga postavis da ga google nadje medju prvim rezultatima.
Nema razloga da neko tuzi pcberzu zbog takvog teksta, a buduci da su takvi kakvi su, verovatno i bi.
Ne bi mogao iko da tuzi Pcberzu za tekst, jer ona (admini, moderatori....) nije ta koja je postavila temu ili tekst. Ne mogu ni mene, jer delovi koji su ugradjivani, nisu u skladu sa poslovanjem. Jer isti moraju da prodju bazu sta je ugradjivano. Drugo, za mene, ko god da je, samo je jos jedan smrtnik na planeti. Nema veze. U svakom slucaju, prosledjeno je Opelu pa da vidimo dalju realizaciju. Moze i ova tema da se brise. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
ali je ovo IT forum(kao) tako da joj nije mesto tu, kad imas tako neku temu i misljenja ne vezano za IT iskopiraj tekst ili screenshot svih odgovora da imas kad zatreba...
nije on prvi koji je o njima postavio temu, mnogo ` starijih ` forumaša je ovde razmenjivalo razne informacije o istim, ali greh pominjanja imena firmi je u nekom novom svetlu , postao protiv-bludni čin. Meni je lično drago, da sam stigao pročitati `obrisanu temu ` , iako lično nemam nikakvu korist od nje, ali mi je sa druge strane krivo što se ovakvim ` brisanjem ` ipak sakriva nešto što može biti istina ( ma da bez provere ,to je :`papir trpi sve` ) ... mislim da pomenuta firma u obrisanom postu, ima mnogo manje `erca` da posegne za pravnim modusima protiv ovog foruma, no što bi admin ipak, trebalo da ostavi temu, her je veoma verovatna.... Srbijo, ne pretvori se u zemlju jajara....
Ima i paknova boljih od originala, godinama sam ih pravio. Proveri firmu koja ih je proizvela, možda ćeš se iznenaditi.
:: Konacno sam se setio da slikam...od siline posla nikako da se setim, sve neka zurba :: Pa jos dok sam se setio i da postavim na forum :: :: Evo slike paknova, cisto da se vidi da nije original GM :: :: http://oi62.tinypic.com/2z4wr3n.jp :: :: Bezveze je brisana originalna tema, kada stoje dokazi, a tu je sad jedan od njih. Ostatak pada kada budem radio redovan servis. Tamo u novembru :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.