Nasao sam malo vremena da podelim svoje iskustvo sa gamepadovima i tv-om, dugo sam kupovao razne kineze koji su imali jako mali vek trajanja pogotovo kad ih pozajmim ortacima za pes :/ pa sam onda dosao na ideju da uzmem gamepad za xbox 360...Mogu vam reci da je to prava stvar kosta 3000 din odlicne je izrade meni lepo lezi u ruci deluje veoma cvrsto i dobro napravljen, preciznost je takodje odlicna.Odlicna stvar je sto ga 99% igara prepoznaje i pokazuje sve komande bas onako kako su oznacene na gamepadu, kao da igrate na xbox-su 360 sto je po meni vrh.I onda kupim 5m HDMI kabla za 750din odlicnog kvaliteta (ima pozlacene krajeve :P) i 5m usb prduznog kabla, komp mi je u spavacoj sobi i povezem ga sa TV-om u dnevnoj (LG 32LB5610) i onda krece pravo uzivanje zavalim se na trosed i uzivam ubi brate pedu kad sedis par sati za racunarom :P Plus greje i dere se :P Inace slika na tv-u je dosta bolja nego na mom monitoru i nema ni malo input laga!Sve pohvale za LG-ov IPS panel, tv me kostao 230e preko preprodavaca od Madjara, po meni odlicna kupovina.Raspisah se ja :) Pozdrav nadam se da ce nekome biti od pomoci :)
PS: Moze preporuka za neke igre koje bih mogao da igram sa verenicom, imam dva gamepada :)
3 soma? Mene je koštala verzija za pc 6000 i to na popustu, gde ga nađe? btw, stvarno sjajan gamepad
:: Nasao sam malo vremena da podelim svoje iskustvo sa gamepadovima i tv-om, dugo sam kupovao razne kineze koji su imali jako mali vek trajanja pogotovo kad ih pozajmim ortacima za pes :/ pa sam onda dosao na ideju da uzmem gamepad za xbox 360...Mogu vam reci da je to prava stvar kosta 3000 din odlicne je izrade meni lepo lezi u ruci deluje veoma cvrsto i dobro napravljen, preciznost je takodje odlicna.Odlicna stvar je sto ga 99% igara prepoznaje i pokazuje sve komande bas onako kako su oznacene na gamepadu, kao da igrate na xbox-su 360 sto je po meni vrh.I onda kupim 5m HDMI kabla za 750din odlicnog kvaliteta (ima pozlacene krajeve :P) i 5m usb prduznog kabla, komp mi je u spavacoj sobi i povezem ga sa TV-om u dnevnoj (LG 32LB5610) i onda krece pravo uzivanje zavalim se na trosed i uzivam ubi brate pedu kad sedis par sati za racunarom :P Plus greje i dere se :P Inace slika na tv-u je dosta bolja nego na mom monitoru i nema ni malo input laga!Sve pohvale za LG-ov IPS panel, tv me kostao 230e preko preprodavaca od Madjara, po meni odlicna kupovina.Raspisah se ja :) Pozdrav nadam se da ce nekome biti od pomoci : :: :: PS: Moze preporuka za neke igre koje bih mogao da igram sa verenicom, imam dva gamepada : :: :: AMD FX 8300+CM 212plus/ASUS M5A99X EVO R2.0/MSI R9 280X/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430/DELL UltraSharp U2311 ::
:: 3 soma? Mene je koštala verzija za pc 6000 i to na popustu, gde ga nađe :: btw, stvarno sjajan gamepa :: :: :: :: Nasao sam malo vremena da podelim svoje iskustvo sa gamepadovima i tv-om, dugo sam kupovao razne kineze koji su imali jako mali vek trajanja pogotovo kad ih pozajmim ortacima za pes :/ pa sam onda dosao na ideju da uzmem gamepad za xbox 360...Mogu vam reci da je to prava stvar kosta 3000 din odlicne je izrade meni lepo lezi u ruci deluje veoma cvrsto i dobro napravljen, preciznost je takodje odlicna.Odlicna stvar je sto ga 99% igara prepoznaje i pokazuje sve komande bas onako kako su oznacene na gamepadu, kao da igrate na xbox-su 360 sto je po meni vrh.I onda kupim 5m HDMI kabla za 750din odlicnog kvaliteta (ima pozlacene krajeve :P) i 5m usb prduznog kabla, komp mi je u spavacoj sobi i povezem ga sa TV-om u dnevnoj (LG 32LB5610) i onda krece pravo uzivanje zavalim se na trosed i uzivam ubi brate pedu kad sedis par sati za racunarom :P Plus greje i dere se :P Inace slika na tv-u je dosta bolja nego na mom monitoru i nema ni malo input laga!Sve pohvale za LG-ov IPS panel, tv me kostao 230e preko preprodavaca od Madjara, po meni odlicna kupovina.Raspisah se ja :) Pozdrav nadam se da ce nekome biti od pomoci : :: :: :: :: PS: Moze preporuka za neke igre koje bih mogao da igram sa verenicom, imam dva gamepada : :: :: :: :: AMD FX 8300+CM 212plus/ASUS M5A99X EVO R2.0/MSI R9 280X/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430/DELL UltraSharp U2311 :: ::
:: Mozda je tvoj wireless, moj ima zicku :) U bulevaru K.Aleksandra jednja radnja . :: :: AMD FX 8300+CM 212plus/ASUS M5A99X EVO R2.0/MSI R9 280X/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430/DELL UltraSharp U2311 :: :: :: :: 3 soma? Mene je koštala verzija za pc 6000 i to na popustu, gde ga nađe :: :: btw, stvarno sjajan gamepa :: :: :: :: :: :: :: Nasao sam malo vremena da podelim svoje iskustvo sa gamepadovima i tv-om, dugo sam kupovao razne kineze koji su imali jako mali vek trajanja pogotovo kad ih pozajmim ortacima za pes :/ pa sam onda dosao na ideju da uzmem gamepad za xbox 360...Mogu vam reci da je to prava stvar kosta 3000 din odlicne je izrade meni lepo lezi u ruci deluje veoma cvrsto i dobro napravljen, preciznost je takodje odlicna.Odlicna stvar je sto ga 99% igara prepoznaje i pokazuje sve komande bas onako kako su oznacene na gamepadu, kao da igrate na xbox-su 360 sto je po meni vrh.I onda kupim 5m HDMI kabla za 750din odlicnog kvaliteta (ima pozlacene krajeve :P) i 5m usb prduznog kabla, komp mi je u spavacoj sobi i povezem ga sa TV-om u dnevnoj (LG 32LB5610) i onda krece pravo uzivanje zavalim se na trosed i uzivam ubi brate pedu kad sedis par sati za racunarom :P Plus greje i dere se :P Inace slika na tv-u je dosta bolja nego na mom monitoru i nema ni malo input laga!Sve pohvale za LG-ov IPS panel, tv me kostao 230e preko preprodavaca od Madjara, po meni odlicna kupovina.Raspisah se ja :) Pozdrav nadam se da ce nekome biti od pomoci : :: :: :: :: :: :: PS: Moze preporuka za neke igre koje bih mogao da igram sa verenicom, imam dva gamepada : :: :: :: :: :: :: AMD FX 8300+CM 212plus/ASUS M5A99X EVO R2.0/MSI R9 280X/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430/DELL UltraSharp U2311 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.