od misa, tastature, web kamere, slusalica, itd.....
do sada imam samo obelezene dzekove za audio i to sam uradio papirnom trakom zalepio oko kabla i napisao boju i koji su zvucnici ali ta traka se vremenom stvrdne pozuti ispusti lepak i sve sto je napisano razmaze se
Napises na malom papiricu(stikeru, zutom recimo), ili odstampas.. iseces makazama da bude dovoljno dugacak da predje preko celog precnika kabla(da se tekst vidi s obe strane), zastitis selotejpom, a usput da ne pokriva kabl, vec samo papir da ne ostane lepak na kablu koji niko ne voli.. duze ce trajati i nece se mrljati jer je plastificiran.
:: od misa, tastature, web kamere, slusalica, itd.... :: :: do sada imam samo obelezene dzekove za audi :: i to sam uradio papirnom trakom zalepio oko kabla i napisao boju i koji su zvucnic :: ali ta traka se vremenom stvrdne pozuti ispusti lepak i sve sto je napisano razmaze s :: :: ovo mi izgleda kao super ideja ali je previse veliko i samo bih mi smetal :: http://opusteno.rs/slike/2012/09/kako-se-osloboditi-viska-kablova-15912/zanimljivi-gedzeti-kablovi-7.jp :: :: :: da li neko ima bolje resenje ili idej ::
i slicnu varijantu gde na label masini odstampas text, ubacis u tu `plocicu` i onda vezicom stegnes oko kabla. malo je, ne zauzima prostor, i lepo deluje
gde kod nas ima, stvarno ne bih znao, ali cenim da je dx.com ili aliexpress.com za to vrlo dobro resenje. Slike iz ruke, kako je to na poslu, sutra, ako ti nije zurba, ja planiram kuci to za vikend da uradim na kompu (jos nisam stigao, znas kako kazu, obucareva deca obicno idu bosa :P)
Uzmes selotejp, omotas dva kruga oko kabla i ostavis par cm, odstampas ili napises nazive i iseces papirice sa oznakama debljine trake, stavis na onaj preostao selotejp i sa viskom preklopis tako da natpis `plastificiras` ( sa obe strane selotejp. i to je sva mudrost. Trajace dosta dugo..
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.