Ma ovo može da se napravi ultra lako, i to da izgleda stvarno kako treba, bez ikakvog budženja, ako si kreativan, čak i podešavanje jačine svetla, i da te izađe više nego duplo jeftinije, čak nije potreban ni preveliki trud, bukvalno led diode na 12V (traka) i najobičniji ženski molex, sata ili ata, kako god, i eto ti rešenja. Ovaj gotov proizvod u životu ne bih kupio, jer to što ti je gotovo je zbog toga 3x skuplje, na kp verovatno 2x, a stvarno je lako napraviti. Imaš na netu tutorijale, nisam video, ali znam da sigurno ima.
:: ima da se kupi ov :: :: https://www.youtube.com/watch?v=VFehklpeaj :: :: a da neko nije nesto sam budzio pravio lemio kao sto sam video na `Kupujem prodajem` itd.. :: :: :: trazio sam po netu i ima samo sa ispravljacem koji ide u struj :: :: :: i da ne otyvaram JOS jednu temu lo :: :: gde mogu da kupim najjeftinije pleksiglas 3mm debljine za stranicu od racunara i po mogucstvu da mi iseku i naprave otvore po tehnickom crtez :: :: i koliko bi to kostalo :: :: :: Hvala
Ne uzimaj to preko kupinda, ogroman IR kontroler, taj isti sam uzeo preko neta za 10$. Ili uzmi sa alija ceo paket ili preko https://www.facebook.com/GameOnSerbia?fref=ts ako ti je bitno da bude domace.
Gameon ti daje fensi sleeveovan kablic, ali da su nesto skuplji, jesu. Naravno dobijes i molex adapter, pritom je IR kontroler minijaturan.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
samo me zanima sigurnost da se nesto ne zapali istopi ili tako nesto
realno nije me briga za diode jebes to 2k din a pc 175k
:: Ne uzimaj to preko kupinda, ogroman IR kontroler, taj isti sam uzeo preko neta za 10$. Ili uzmi sa alija ceo paket ili preko https://www.facebook.com/GameOnSerbia?fref=ts ako ti je bitno da bude domace. :: :: Gameon ti daje fensi sleeveovan kablic, ali da su nesto skuplji, jesu. Naravno dobijes i molex adapter, pritom je IR kontroler minijaturan :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Ja sam u saradnji sa jednim likom odradio staklo zatamljeno za smesne pare. Isekao stranicu turio staklo sve za par dana odradjeno. http://goo.gl/KF9DSO
Poslao sam mu samo stranicu jer je iz Novog Sada i to je to. Jebes pleksi izgrebe se i sranje je. Dacu ti kontakt ako hoces.
@Kutalion ok taj sa fb uzecu od njega diode to je reseno hvala ( za max mesec dana kad budem imao para sad uzimam neke druge stvari )
@Dexter013 auuuu bez uvrede ali to je TESKI budzeraj/fuseraj
ne mogu da verujem da je covek ofarbao kablove sprejom ta izolacija ima da se ukruti i ispuca farba ce se isto oljustiti ma mislim strasno jbt
sto se tice ventilatora bolje da je jednostavno kupio novi u boji koja mu odgovara i drugo na taj ventilator tako sada ofarban ima da se hvata prasina i brze i vise
prasina se hvata najvise na vetilatore sa mat povrsinom a u njegovom slucaju i ako je metalik opet je dobio grublju povrsinu nego sto je bila
iz mog iskustva prasina se hvata najmanje na providne ventilatore i noctue
a imao sam i dosta crnih i mat i sjajnih od vise firmi jedna od njih je cooler master
i jos jedna stvar pre 2 godine na starom racunaru sam kupio coolermaster hladnjak za cpu i ventilator nije bio izbalansiran pa je jako brujao dok nisam uradio test i na jednu lopaticu nalepio malo parce izolir trake
a posto ga je vec jednom rastavio i sada mu stoji u horizontalnom polozaju nece proci dugo pre nego sto pocne da krlja
sto se tice stakla to svakako jeste bolje i zbog toplotne i zvucne i emi izolacije i bilo bih naj idealnije kada bih mogli svi da kupimo kucista od stakla ali su jako skupa i retka i ne ostavljaju puno prostora za improvizaciju a i teska su
meni treba neko ili neka firma da ili kupim parce pleksija pa da sam secem busim rupe i pravim otvor za vent ili da tome nekom kod koga narucim pleksi posaljem tehnicki crtez sa merama i da mi to on odradi ako vec imaju alat i rade prodaju i obradu pleksija
Nemam, ja sam sve preko fejsa resio s njima. Kazes im tacno koji paket hoces, koje boje, duzina dioda, da li da ti iseku negde ili da ti daju cele duzine strip...
Uglavnom brzo odgovore.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.