Ja ima vec par meseci CM QuickFire Ultimate brown switch. Za sada sam veoma zadovoljan. E sad da ce trajati 100 god nisam siguran siguran:-) Ali trebala bi da traje bar 10:-)
Pricaj ti sta hoces, evo mi je lycosa iz 2008 i dalje sljaka kao prvog dana, a pre metar dana sam uzeo black widow ultimate 2014 jer mi je prethodna dosadila...
:: Razer i trajanje 100 godina ne idu u istu rečenicu.. :: :: ::
Ja ti predlazem one prastare mehanicke sto su isle uz 286, sto ih sad pojedinci prodaju za po 50e, Naravno ovo je bila sala. Ja stvarno ne mogu da pojmim da neko prodaje takve tastature za po 50e, samo zato sto su sad `in` mehanicke tastature.
:: Ja ti predlazem one prastare mehanicke sto su isle uz 286, sto ih sad pojedinci prodaju za po 50e :: Naravno ovo je bila sala :: Ja stvarno ne mogu da pojmim da neko prodaje takve tastature za po 50e, samo zato sto su sad `in` mehanicke tastature :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.