Genije!!! Dao si mi ideju da napravim nesto sebi a da ne visi pored ili iza kompa :) :) :)
Nisam vidjao ovakve adaptere do sada ali verujem da malo vestiji elektronicar ovo moze lagano da ti napravi. Pokusacu da sklepam nesto ovako, simpa je stvarcica, prakticna.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
:: U pravu si, fali da se nadje ovaj konektor sto bi isao sa ploce... smor... :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Što se cimate, ima da se kupi kod nas kablić http://goo.gl/uCERis Po meni elegantnije rešenje. Jedino što me nervira, što na ploči nemam 2 ovakva konektora, mnogo hoću
:: U pravu si, fali da se nadje ovaj konektor sto bi isao sa ploce... smor... :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
:: Ako je 2.54 mm onda je to resenje :: :: Sto se kabla tice - necemo da nam visi :) ocemo da ukrutimo.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
:: Što se cimate, ima da se kupi kod nas kablić http://goo.gl/uCERi :: Po meni elegantnije rešenje. Jedino što me nervira, što na ploči nemam 2 ovakva konektora, mnogo hoću :: :: :: :: U pravu si, fali da se nadje ovaj konektor sto bi isao sa ploce... smor... :: :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: :: :: :: ::
Ja to rešavam sa 2 čvrste vezice, kruće ne mož` bit
:: to im i ja kazem al` oni volu kruto : :: :: :: :: Što se cimate, ima da se kupi kod nas kablić http://goo.gl/uCERi :: :: Po meni elegantnije rešenje. Jedino što me nervira, što na ploči nemam 2 ovakva konektora, mnogo hoću :: :: :: :: :: :: :: U pravu si, fali da se nadje ovaj konektor sto bi isao sa ploce... smor... :: :: :: :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
neka se igraju i ja sam kad sam bio mladji a na necemu trebaju i da uce... Secam se da sam jos posle bombardovanja `zaplenio`drugarima pozamasnu kolekciju Sveta Kompjutera i tamo sam video skroz providno kuciste.Matori mi je 2002 nesto radio za televiziju i iz magacina izcupa 3 m2 plegsiglasa , od toga sam napravio kuciste koje je samo po ivicama imalo AL lajsne. Taman sam ga sklopio i onda u martu 2003 odem na 8 meseci u vojsku , normalno da kad za vikend mesecno dodjem necu da blejim u PC.Kada sam se skinuo bacim pogled na komp a on pun prasine a bogami pozuteo i od cigareta, A zasto? Moje drustvo dolazilo kod batice skoro svaki dan jer sam pre polaska zamenio stari komp tj, u novo kuciste nov PC, za ulaz krmaca pa udri,zado je meni bilo cudno odakle tolike flase... Pokusaj ciscenja propao i onda sam uzeo neki normalni tower...
:: Ja to rešavam sa 2 čvrste vezice, kruće ne mož` bit :: :: :: :: to im i ja kazem al` oni volu kruto : :: :: :: :: :: :: :: Što se cimate, ima da se kupi kod nas kablić http://goo.gl/uCERi :: :: :: Po meni elegantnije rešenje. Jedino što me nervira, što na ploči nemam 2 ovakva konektora, mnogo hoću :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U pravu si, fali da se nadje ovaj konektor sto bi isao sa ploce... smor... :: :: :: :: :: :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imas adaptercic koji je za 2.0 na ploci, kosta nesto jeftino, opet, kad uzmes 3.0 plocu, ostaje ti i jedno i drugo.
:: za hebenu radnju za kablic... BTW, ovo na sliKi je USB3... ja bih USB2.. :: :: Pocela sezona sladoleda, pa cu da ga ukrutim sa drzaljkama : :: :: P.S. Sto se godina tice, moze biti da sam stariji od vas.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.