Trebalo bi ubrzo. Mogao si da pitas CM balkan za info da li mozda imaju koji u steku. Jako su predusretljivi. Meni su doneli iz `olandije neke PSU covere za dz.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Ma mogao si da potrazis po starim 462 plocama koje imaju termalne senzore u sredini socketa ja to koristio za zamenu masu puta....
:: Moja ploča (iz potpisa) ima 3 hedera za termistor kablove, tj. senzore. Slika: http://goo.gl/D0P6ui :: Zna li neko gde bih mogao da kupim te kablove :: :: :: :: __ :: Case: TT Urban S7 :: PSU: TT Toughpower 750W Gol :: MBO: Sabertooth Z97 Mark :: CPU: i7 4790K + Noctua NH-D1 :: RAM: Kingston 4x8G :: SSD: Intel 240G :: HDD: WD 2x1TB + 4T :: GPU: R9 270X PCS :: Monitor: Dell P2714 :: Blu-Ray: LG
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.