Planiram uskoro da kupim trosed, kancelarijsku stolicu i sto za kompjuter pa su mi potrebni vasi saveti. 1. Koji saloni namestaja prodaju kvalitetne trosede do ~40000 dinara? 2. Gde bih mogao da narucim da mi naprave sto a da on ne bude mnogo skuplji nego u salonu namestaja? 3. Gde kupiti kvalitetnu kancelarijsku stolicu do 50e?
offtopic Da li su kablovski operateri izbacili History kanal iz osnovnog televizijskog paketa?
Sto daluje fino i cena je dobra ali ne bih ga uzeo jer je polovan.. Nemam kola tako da ne bih mogao da ga preuzmem osim da iznajmim kombi sto kosta skoro 2000 dinara.
Do sada sam koristio dva spojena stola za kompjuter a sada bi ih zamenio sa jednim sirim koji nema fioke. U Matis salonu namestaja sam nasao stolicu koju bih kupio ali mi ne odgovara cena a mogu da odlozim kupovinu do nekog popusta. http://www.matis.rs/namestaj/kancelarijske-stolice/kancelarijske-stolice-standard Trosed mi je najpotrebniji ali i najskuplji pa bi bilo dobro da cujem neke preporuke pre nego sto pocnem da obilazim salone namestaja. Vazno je da se razvlaci u lezaj i da ima udobne naslone jer bih iz troseda igrao Fifu i gledao filmove kada kupim tv.
Ta stolica iz Jyska lici na ovo koju trenutno koristi. Nadam se da ce ponovo da bude na popustu jer trenutno ne zelim da potrosim preko 6000 dinara na stolicu zbog kupovine troseda.
Navikao sam da sa preko tastature igram sve osim Fife tako da cu sigurno kupiti sto.
Imas onu firmu koja prodaje noge sa kejbl menadzmentom i budzama ili da ti se uradi negde komplet univer npr duplo oiviceno pa kant i zbudzis nesto. Ako treba pisi na mejl da ne reklamiram sad ruzno je
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.