Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
samsung ml-2010p-problem
STRANA 1 OD 1
stcomp samsung ml-2010p-problem 21.10.2007. 16:13 T6097

status: user
broj poruka: 149
DEsio nam se problem ,stampali smo i na oko 100lista stampac je stao i upalila se crvena lampica i izbacio je `on line erorr`.Kad sam ga ugasio i upalio danas -proslo je dva dana-stampac blinka crvena lampica i nece da radi.Pomagajte jer kad dodjr stariji bata i ja sam ugasio.Evo i nalog mu kradem za pcberzu od muke.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 21.10.2007. 16:17 #30756

broj poruka: 1454
S obzirom da je u pitanju 100 listova, mozda je nestalo boje?

MACHINE ML serija 21.10.2007. 16:26 #30761

broj poruka: 5704
cini mi se da je u pitanju Laser a ne pljuckavac! Jesi li proverio da li ima papira u fioci, da li se nesto zaglavilo u mehanizmu ili ne moze da povuce papir. Iskljuci ga iz struje i USBa/LPTa pa probaj onda. Nestanak tonera najcesce nece biti signaliziran kod LED i Laser stampaca

- R a v e n L o r d -

drzacomp ma ne daju toner, lopovi! 21.10.2007. 17:37 #30772

broj poruka: 359
1. uradi kao sto je machine rekao - njega treba uvek slusati
2. ako to ne zavrsi posao probaj nesto slicno: restartuj komp, deinstaliraj sve drajvere i pri sledecem pokretanju se ponasaj kao da si tek kupio stampac - znaci rasturi ga na delove (ukljucujuci i kertridz) pa ga sklopi ponovo i instaliraj drajvere, a sve po uputstvu proizvodjaca...
3. ako opet nece - probaj drugu vrstu konekcije (ako je na usbu trenutno idi na lpt port i obrnuto pri cemu mozda moras da podesis lpt port u biosu, valjda ECP+EPP 378 ili tako nesto, ne mogu da se setim...)
4. ako i dalje nece - probaj na drugom kompu ako si u mogucnosti zato sto se meni desilo da usb radi ali samo privremeno, pola sata pa otkaze
5. ako i dalje nece - e j*ga! stvarno nemas srece, spakuj ga i na reklamaciju posto si ga verovatno skoro kupio ali ako znas da nemas tonera

vrlo je moguce da si ostao bez tonera jerbo:
ima jedna caka sadrzana u naslovu odgovora: naime, verovatno je negde i napomenuto, pri kupovini novog lasera a cini mi se i pljuckavca dobijas DELIMICNO pune kertrdze, cisto da moze stampac da radi, pa ako ces ga koristiti, onda ces da canes kintu na tintu :)

javi sta se desilo da znam(o) posto i ja imam jedan takav na polici pa ne bih da me neprijatno iznenadi kad mi bude najvise trebao
pozz
metjubg ML 25.10.2007. 15:36 #31203

broj poruka: 7
Drzi dugme na stampacu par sec i probaj da odstampas test stranu stampaca. Bez obzira na stanje tonera stampac nastavlja da stampa. I naravno probaj sta ti je drzacomp rekao
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs