Koje napajanje da pazarim a da nije skuplje od ~50E imao sam neko kung fu i spalilo mi je plocu i proc.Trenutno imam AMD Barton3200 ali planiram da ga zadrzim i kad uzmem novi komp ????????????
neko firmirano. Mada imas odlican LC-power LC6550GP 550W za 45e sa 2god. gar. u kutiji u Imtelu. Odlicno je! Za tu masinu ti je dosta i 300W npr. imas neka za 30e od 400W sto ti je super. Chieftec, CM...http://www.pcberza.co.yu/komponente/group.php?id=236 sa leve strane su ti firme pa pazari BestBuy
Imas Cooler Mastera 2600 din 380W i 3400din 430W. Ja sam uzeo slabije za sebe i na njemu guram dve optike, dva hdd-a, X1650pro bez problema.Ako te interesuje mailuj me pa cu ti dati adresu da ih ne reklamiram sad.U centru su inace. a sta ti ja znam...
Ja bih se slozio sa mashinom i preporucio bih ti lc 550! Ja ga imam i izuzetno je tiho a pritom i lepo izgleda! Nije preterano skup a i uz to ima 2 god. garancije! Nemoj da razmisljas slobodno pazari! A i kad ti mashine kaze ne mozes da pogresis, covek zna sta prica!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.