Mozda neko ima resenje za ovu moju problemcinu. Os je taj iz naslova, na dan 40ak aparata vezujem (mobilni telefoni androidi razni) i uvek se jedan te isti drajver ucitava po pola sata.
Nadam se da sam lepo objasnio i da ima resenje za to. Hvala
Pa ako mora da ga povlaci sa interneta, preko udate-a, da, traje po pola sata. Ako ga ima serviranog na kompu, jako brzo odradi instalaciju. Rekao bih da ti nista ne prepoznaje putem generickih drajvera cim ti to tolio dugo traje.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Ne znam ni sam, nekad odradi lepo a nekad seks samo tako. Neverovatna stvar je da dva ista modela nabodem, sacekam, odradi i onda zabodem drugi i on opet trazi nesto.
da li si povezivao LG-eve telefone? i instalirao onaj njihov LG PC Suite program? ja ubacio sve sta treba i driver kao koji treba, ali kad pokrenem program on crashuje, tj bude ono send don`t send i nzm zasto...msm prebacivanje podataka nije problem mogu preko WI-FI, ili preko USB, ali mi treba neki program kao sto je bio SE PC Suite ili My Phone explorer(on isto ne radi, tj ne prepoznaje da je telefon ukljucen preko USB) treba mi neki takav program da backapujem kontakte poruke, ostalo nije toliko bitno...
malo offtopic al jbg :) sistem kod mene je 8.1 64bit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.