Dobio sam ovaj stampac od strica i strine posto njima vise ne treba.
Potreban mi je drajver za win7 ako neko slucajno ima. Zezao sam se 3 dana, probao sa vistinim, probao sa univerzalnim ali srece nisam imao.
Naime sa Vistinim drajverima, on stampa, ali da bi odstampao jedan papir treba mu cca 1 min, sto je generalno smaranje...
Jel ima bre neko od vas drajver za ovaj stampac?
Da ironija bude veca, ja koristim HP 1020 vec 6 godina, i radi i na win7 (koji sam imao ranije) i na win8 x64 (koji koristim sada) Ali ovo malo g***nce ne mogu da namestim pa to ti je :D
:: Dobio sam ovaj stampac od strica i strine posto njima vise ne treba :: :: Potreban mi je drajver za win7 ako neko slucajno ima :: Zezao sam se 3 dana, probao sa vistinim, probao sa univerzalnim ali srece nisam imao :: :: Naime sa Vistinim drajverima, on stampa, ali da bi odstampao jedan papir treba mu cca 1 min, sto je generalno smaranje.. :: :: Jel ima bre neko od vas drajver za ovaj stampac :: :: Da ironija bude veca, ja koristim HP 1020 vec 6 godina, i radi i na win7 (koji sam imao ranije) i na win8 x64 (koji koristim sada) :: Ali ovo malo g***nce ne mogu da namestim pa to ti je : :: :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x1080
Ja imam HP LJ 1012 koji je ista serija i ide isti drajver. Prati sledece uputstvo i ima da ti radi bez problema: Control panel-> Hardware and Sound-> Add a printer-> Add a local printer-> DOT 4 port-> HP LaserJet 3055 PCL5
Ako ti kojim slucajem trebaju drajveri i za W8.1 javi se slobodno, jer i na osmici radi bez problema
Probao vise drajvera i samo jedan radi na win7 64bit, i to polovicno. Print job zakuca kada treba da odstampa vise od jedne strane, pa je jedino resenje da se isti rucno ugasi iz task menadzera. Ako neko ima resenje, bio bih zahvalan.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: :: Ja imam HP LJ 1012 koji je ista serija i ide isti drajver. Prati sledece uputstvo i ima da ti radi bez problema :: Control panel-> Hardware and Sound-> Add a printer-> Add a local printer-> DOT 4 port-> HP LaserJet 3055 PCL :: :: Ako ti kojim slucajem trebaju drajveri i za W8.1 javi se slobodno, jer i na osmici radi bez problem :: ::
:: jel moze da radi na 8.1 64bit :: :: :: :: :: :: Ja imam HP LJ 1012 koji je ista serija i ide isti drajver. Prati sledece uputstvo i ima da ti radi bez problema :: :: Control panel-> Hardware and Sound-> Add a printer-> Add a local printer-> DOT 4 port-> HP LaserJet 3055 PCL :: :: :: :: Ako ti kojim slucajem trebaju drajveri i za W8.1 javi se slobodno, jer i na osmici radi bez problem :: :: :: ::
:: Da, bas sam juce nesto stampao u osmici : :: :: :: :: jel moze da radi na 8.1 64bit :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja imam HP LJ 1012 koji je ista serija i ide isti drajver. Prati sledece uputstvo i ima da ti radi bez problema :: :: :: Control panel-> Hardware and Sound-> Add a printer-> Add a local printer-> DOT 4 port-> HP LaserJet 3055 PCL :: :: :: :: :: :: Ako ti kojim slucajem trebaju drajveri i za W8.1 javi se slobodno, jer i na osmici radi bez problem :: :: :: :: :: ::
I sledi sledece korake: 1) Device manager 2) update Driver 3) Browse my computer for driver software 4) Let me pick from a list of device drivers on my computer 5) Printers 6) Have Disk 7) Browse 8) hpc1015w (select) 9) Print Test Page
Da slucajno nisi ubo upaljen stampac u komp i krenuo u instalaciju drajvera? Ako jesi, zato ti ne radi.
Ako nisi, iscisti stare drajvere, instaliraj drajver za vistu (bez ubodenog stampaca), ubodi USB upaljenog stampaca u USB PCa u trenutku kad ti drajver to trazi i zavrsi instalaciju. Posle instalacije win update sredjuje eventualne `novije` dodatke.
To je kod mene radilo posao na poslu.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Imam isti stampac vec duze vreme i iz iskustva znam da nema validan driver za win 7 ni za 8 al znam da moze da se instalira kao da je Hp 3500 nesto tako i da radi kao sat pitaj gugla za tacan naziv i postupak i videces da ce da radi kako valja. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.