Pogledaj Sony Nec resenja i LiteON koja su dosta kvalitetna,a mogu da se nadju za 25-30 eura..Uzmi neki koj je Sata..to je moj predlog,izbor je tvoj..pozz
Moj glas ide Pioneer-u 112D(dizel). Imam i LiteOn, ali nisam nesto preterano zadovoljan njime. Koristim i 110D(pioneer) i nikad nisam imao problema sa njim. Sa LG-em se nisam susretao. a sta ti ja znam...
Ja imam Asus-a na starom kompu i vec 3 godine reze ko lud..sada imam LiteON i on odlicno radi,ali tek je proslo 2 meseca..videcemo kako ce se pokazati...Najbolje bi bilo da uzmes NEC 7173,kvalitetan rezac i uklapa ti se u budzet...pozz
ja sam jos onomad kupio Pioneer iz prostog razloga,zato sto su moji drugovi vec neko vreme koristili nekoliko primeraka.Za sad sam cuo da LG ima dobre proizvode.Ako si kucni korisnik,mislim da ce ti Pioneer,LG,NEC,Sony i ostala balavurdija biti od extra uluge.
Ja imam najbolja iskustva sa Plextor-om, a losija sa Pioneer, LiteOn, NEC-om, MSI-om, to je to. pa sad, mozda su se popravili kod novih rezaca, ali Plex je Plex-vrh i skup.
ja mislim da su sve to ista sranja...ili reze ili ne reze ili zajebava cetvrtog nema...ja imam pioneera i zadovoljan sam radi za sada...nec sam imao pre isto sam zadovoljan...samo kada kupis skini firmware sa sajta i uzivaj...poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.