Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc u vezi klizaca za mis
STRANA 1 OD 1
s1ckstyle Pomoc u vezi klizaca za mis 04.03.2015. 00:21 T60656

status: user
broj poruka: 155
Pozdrav berzasi. Ne znam da li je neko imao problem sa klizacima na misu, mis je danas poceo odjednom da grebe podlogu tokom igre, podignem mis, kad ono imam sta da vidim, ivica klizaca je pocela da se odlepljuje i to strasno iritira. Pokusavao sam da onaj deo koji se odlepio skinem grickalicom za nokte, ali dzaba, ostane mali deo koji pocne da se siri i opet isti problem. E sad, zanima me da li neko ima ideju kako da zaustavim ovo, da na kraju ne bih skinuo ceo klizac sa misa sto stvarno ne zelim.
http://i.imgur.com/kwFs5Zm.png
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - - - - 04.03.2015. 00:29 #585462

broj poruka: 1504
Probaj da precizno skalpelom odsečeš tu ivicu.

Black Wolf

s1ckstyle Re 04.03.2015. 00:31 #585464

broj poruka: 155
Ne znam da li se vidi na slici, ali na ovom klizacu je problem ova kao `folijica` koja oblaze klizac i koja se ljusti sa njega, ne znam da li cu moci samo nju da secnem, jer je to jako tanko.
Bobi4ever ... 04.03.2015. 09:56 #585480

broj poruka: 4875

Nisi trebao uopste da pokusavas da iseces deo teflonskog klizaca koji je poceo da se odlepljuje.

Kupi industrijsku samolepljivu traku, iseci parce nje i zalepi je ispod dela klizaca koji se odlepljuje.

Mozes skinuti i ceo klizac i zalepiti traku i vratiti ga na mesto.
Ne bi trebalo da se odlepljuje sa njom.
ICEsd re: 04.03.2015. 12:58 #585491

broj poruka: 2157

Samo oprezno ako totalno skines `klizac` mis ima da grebe ko lud ili da stavra probleme kad kliza po podlozi, ja sam jedan tako unistio a `klizace` pogubio i morao sam novi mis da pazarim iako mi je stari bio super da nisam da nisam zeznuo klizace.

imarkovic Re: Pomoc u vezi klizaca za mis 04.03.2015. 14:15 #585503

broj poruka: 18996
Kupi A4Tech misa i dobijes 8 rezervnih klizaca, iseckas ako treba i metnes na taj Razer.
Inace, ako planiras da malo secnes taj klizac, nemoj da ga odlepljujes tako, vec polako dok ga zagrejes fenom, pa popusti lepak, jer u ovom slucaju polovina lepka ostane na misu, a druga polovina bude prazna i kad vratis nazad, prc. U tom slucaju, Bobijev predlog je odlican, s tim da ce ti trebati najtanja dvostrana samolepljiva traka koja se moze naci, i to ce drzati.

:: Pozdrav berzasi. Ne znam da li je neko imao problem sa klizacima na misu, mis je danas poceo odjednom da grebe podlogu tokom igre, podignem mis, kad ono imam sta da vidim, ivica klizaca je pocela da se odlepljuje i to strasno iritira. Pokusavao sam da onaj deo koji se odlepio skinem grickalicom za nokte, ali dzaba, ostane mali deo koji pocne da se siri i opet isti problem. E sad, zanima me da li neko ima ideju kako da zaustavim ovo, da na kraju ne bih skinuo ceo klizac sa misa sto stvarno ne zelim
:: http://i.imgur.com/kwFs5Zm.pn
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs