Planiram da se castim novim stolom za komp, ali mi se ponuda gotovih stolova nesto bas i ne svidja. Da li neko zna neku firmu u Beogradu ili okolini koja moze da mi napravi sto po dimenzijama i materijalom koje ja hocu?
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
Bilo koji stolar ti radi po zelji i meri, ne znam da li ima u bg-u prodavnica `uradi sam` Oni prave police, stolove, ormane po meri i zelji i od matrijala koji zelis.
EDIT: eve ga pitaj ih da li rade, jer u Pancevu 100% rade po narudzbini
Iskreno, planiram veoma jednostavan sto bez fioke za tastaturu sto ne mogu nigde da nadjem. Hocu da sklopim vecu plocu i metalne nogare i da to bude stabilno i masivno. Sad posto se u stolariju bas i ne razumem, prvo bih otisao do neke firme i pogledao koje materijale imaju na raspolaganju pa po tome nesto improvizovao.
@dexter Hvala puno, nazvacu ih!
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: :: Idem ti malo u offtopic. Daj mi tvoje ideje da vidim da ja napravim sebi :: ::
Vidi ovde, imaju veliku ponudu a i rade po zelji kako zamislis, par puta sam kod njih pravio neke stvari za stan i fino rade zaista. U pitanju je Spinola na zrenjaninskom putu, tik ispred skretanja za Borcu. http://onlinenamestaj.rs/komadni-nameshtaj/kompjuterski-radni-stolovi
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Firmu koja radi nogare, sa i bez kejbl menadzmenta, lepa ponuda a za plocu uzmes klasicnu tablu desen po zelji trazis daske po ivicama da izgleda masivno i.u zomont iskantujes laserom
Moj sto na delu gde su mi ruke(prednje nogice stola) je nizi za par centimetara u odnosu na drugi deo stola(gde je monitor, blize zidu) jer mi tako najbolje prija rukama takav ugao, znaci blago iskosen. Kada su mi pravili, rekao sam im da prednje noge stola budu za nijansu krace od zadnjih. Laktovi i ruke mi se tako ne zamaraju i napravio sam savrsen balans i po pitanju stolice.
Eto, dao sam tebi ili nekome drugom zanimljivu ideju.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
Sve što vidiš kod njih je lako napraviti. Ima puno mesta gde seku i kantuju drvo. napraviš plan sečenja, kantovanja i bušenja i posle se sve lepo sklopi. Obično imaš i sve šrafove i ostali `hardware` kod njih. Za fioku za tastaturu ti treba samo dve šine i parče daske, nikava komplikacija.
Bez fioka, bez sina, bez polica, samo daska i nogare :D Hvala na savetima i preporukama narode, od ponedeljka cu da krenem da zovem jednu po jednu firmu.
:: Sve što vidiš kod njih je lako napraviti. Ima puno mesta gde seku i kantuju drvo. napraviš plan sečenja, kantovanja i bušenja i posle se sve lepo sklopi. Obično imaš i sve šrafove i ostali `hardware` kod njih. Za fioku za tastaturu ti treba samo dve šine i parče daske, nikava komplikacija :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.