E sad bi i ti previse! Pa ajme, jos da je EVGA kabl pa da probam kucu odma narucim to napajanje i onu memoriju sto Classy narucuje vec 2 godine i da umrem srecan leptejebo!
P.S. nemoj da gledas onaj film, nemoj to sebi da radis.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Prvo napajanje : ekstra tiho, bez ikakvih zvukova, cvrcanja itd... ali ventilator je pokazao slabost, cuo se - prepostavljam da bi kasnije problem bio dosta izrazeniji.
Drugo napajanje (jos uvek kod mene - saljem nazad od nedelje) : ventilator je ok, ali napajanje veoma tiho zuji cak i kada nema nista nakaceno na njega a taj zvuk se cuje i kada je na napajanju prekidac na 0 (u ovom slucaju napajanje na uvce pa cujes) . Posto gtx970 ima coil whine onda se identican zvuk prenosi i na napajanje pa i ono zuji istovetno kao i graficka karta ali dosta slabije.
Dao bih i trecu sansu SF ali mi se jednostavno ne isplati placati PTT .
:: Sa cime to opteretiti? To napajanje jedino da sluzi kao reklama na nekim takmicenjima :: Sa druge strane opet bi pre uzeo Seasonic ili Enermax :: :: Eno Solaja ima problem sa 2 komada, nova ispod cekica. :: :: Takodje dizajnerski mi je daleko lepsi Seasonic :: :: http://www.seasonicusa.com/Platinum_Series_XP3.htm
Silverstone i Thermaltake bolji izbor od Super Flower? Pa to je smesno. Ljudi prvi registrovali Platinum i Titanium sertifikat. Ja sam rekao da EVGA sprema 2000 Classified jos pre par meseci. Jedini problem bi moglo predstavljati njihova mreza u USA, za Evropu nema frke. Idealno je kada ti napajanje jace 200-300W od kompa. Ja sam malo preterao mogao sam i 1KW ali OK isti je model, nekako mi je ta brojka vise cool nego 1.2KW.
Inace sta kako opteretiti, pa evo GTX780Ti K|NGP|N Classified 4 way SLI i klokovani 5960X i 4HDD sa vodenim hladjenjem. Svaka od njih na fabrickom kloku trosi 50-60W vise nego obicna referentna GTX780Ti, kada se posteno klokuju 2 malo je 1200W. Za Benchmark testove. Za gaming pod vodom na 1.3V drzati njih i na 1300MHz boost plus 5960X na 4.3-4.5GHz i imaces mesta tek 100-200W prostora mozda, da se ne kaze napajanje radi konstantno pod punim gasom. Ima sta da optereti, nije da nema, R9-295X CF vodeno hladjene sa jakom voltazom i klokovane, mnogi imaju workstation kuci sa dva procesora, dva potrosaca plus graficke... LN2 testiranja, neko nece da gleda koliko ima vati. Nego kada ga pita neko moze da kaze i u fazonu samo Ne znam koliko ima, uglavnom imam dovoljno za bilo sta na svetu sto postoji i da ne mislim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.