a da je bolje od drugih najeftinijih? Borovnica 450 w jedino ima šestopinski i dal to nešto znaci ili je samo tu radi ukrasa? Kakva su Rhino napajanja ?
Pre 4-5 godina sam stavljao napajanja koja su imala težinu a bila su po hiljadu dinara i ta napajanja do to neko vreme i dalje rade.kodigenova od pre 3 godine su iako `teška` u zadnjih nekolko dana pocrkvala.jedno sam pre neki dan zamenio nekim ms napajanjem a ono ko perce na mašini atlon 2 x2 240 i hd 5750 a evo sad trebam da zamenim na mašini i3 2100 i hd 6770 pa gledam šta da mu uzmem a nisam više u toku sa tim jeftinim napajanjima.Trenutno sam mu stavio neko moje kodigen staro 8 godina. Inace obojici su `zaribali` ventilatori pa cu crkla jer vent nije radio. A 99 posto ljudi ne želi da da više novca i ne žele polovno.Problem je što su sva koja ima po prodavnicama grada leskovca teška 300 grama pa pitam dal neko od ovih ima neko a da je teško bar kilo
I ja jurim neko napajanje ali iskreno za 2000 din samo polovno mozes kvalitetnije lc power 500w i da te birga mada ja ti savetujem da kupis lc power 420 nov ako ti slabo lc power 500w je 3500 u tehnomaniji i emmi gde je dostava besplatna.
I3 2100 i amd hd 6770 (ume da povuce i 100w). Ne želi da da više od 2000 dinara tako da sam ogranicen s tim a i mene je interesovalo kakva su ta najeftinija napajanja ako neko ima iskustvo s njima pošto ja nisam imao. E sad možda glupo zvuci al je meni dovoljna težina napajanja (bar je nekad bila) a to ne mogu da vidim dok ga ne uznem u ruke.Neko ce verovatno da se nasmeje :) Pre mesec dana smo uzeli s pijace nekolko odlicnih napajanja za 1500-1800 dinara i rade odlicno sa hd r9 270 grafickim kartama al on ne želi polovno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.