mam problem sa tastaturom. U pitanju je win7 sp1 i model tast. je Altos. Desava se kada igram NFS ili Grid prilikom voznje kada hocu u desnoj krivini da kocim i prilikom drzim desnu strelicu nece da prihvati kocnicu i cuje se kratko pistanje. To isto kada uradim na levoj strani sve ok. Da li neko zna kako da resim taj problem. Probao sam Dell tastaturu posto imam i nju ona mi pravi slicne probleme kada igram NFS i Grid
U windowsu klikni na start, pa ukucaj u search/run liniji ease of access i klikni na prvi program. Kada se otvori prozor idi na stavku make the keyboard easier to use i iskljuci/odstikliraj:
Turn on mouse keys Turn on sticky keys Turn on Toggle keys Turn on filter keys
I klikni, na dnu, na OK.
Probaj igrice.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
ja recimo nemam problem sa strelica u stranu i kocnica ali imam problem strelica u stranu+donja strelica+space ili gornja strelica+strelica u stranu+space...a trebalo bi da radi jer imam `gaming` tastaturu, ove `office` tastature ne uvazavaju istovremeno ni 2 dugmeta mislim, imao sam Logitech K...nesto i nisam mogao da igram fudbal preko nje jer ne podrzava 3 kombinacije pa sam zamenio!
Promeni kontrole nemoj na strelice da igras, cudan problem sam imao sa asasin unity i mojoj tastaturom lodzitek iluminated, nece space+shift+w, druga kombinacija radi ok.
Zaboravio sam da kazem da sam probao sve druge promene kontrole i isto se desava. recimo u Need For Speed Most wanetd nece levo i kocnica u isto vreme a u need for speed the run nece desno i kocnica ili desno ili kocnicu prihvata kada stisnem oba u isto vreme cuje se zvuk neki iz spikera. Promenuo sam komande na vise mesta ali isti slucaj. da li neko zna kako da resim. Inace tastatura je usb port ali sa dodatkom sam je prikacio na klasican ljubicasti prikljucak za tastaturu. Doduse nisam probao da je stavim direktno u usb pa da probam., Probao sam Dell tastaturu usb isto i isti slucaj samo kod nje je malo drugacije u NFSMW nece desno i kocnica a u ostalim nece kontra od ove. U svakom slucaju ne radi. Da li ce da mi resi ako kupim microsoft tastaturu ili logitech?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.