Pozdrav, napravio sam skoro mini ITX konfiguraciju al nikako ne mogu da spojim grafiku i Corsair CX430 napajanje. Uzeo sam ga od druga i izleda da fali baš taj bitan kabal. Ovo je ceo spisak fabričkih kablova, a ko što rekoh Pcie (prvi red s leva) fale http://nettor.se/wp-content/uploads/2014/09/cxm430_detail_contents.png
Da pojasnim konektor na PSU je ovaj što piše 6 plus 2 pcie:
Ako nemas ni jedan od tih kablova, verovatno neko ima da ti ustupi visak ili da kupis. 8 pin na 8 pin ali deljiv ili 8 pin - 8 pin, sa prorezom. Mislim da uvek rade takve, zbog, eto, mogucnosti da imas 8 pin kabl, a 6 pin graficku _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Nije to problem, nego nema uopste modularni kabl za PCI-E od tog Corsair napajanja. Mislim da ti je najbezbolnije da uzmes adapter sa molexa na 6-pin PCI-E, modularni kabl ces dosta teze da nadjes/nabavis.
E to je odgovor koji sam čekao, znači taj kabl je teško nabaviti? Koji uopšte kabal ulazi u taj 6 plus 2 konektor na napajanju?
Ja molexe imam samo na ovim sata kablovima, ali oni ne daju dovoljno struje za grafiku počne na treperi slika na 1920 x 1080 rezolucijama. Naravno imam taj 2x molex na 6pin kabal (koji ulazi u grafiku bez problema), ali ne mogu da je napojim sa ovog glavnog 6 plus 2 konektora, koji je valjda najjači.
Ispitao sam i zapravo nije od napajanja vec od lavabo pričvršćenog DVI kabla, hvala na sugestiji. Trerenja više nema.
Što se tiče druge stvari, obzirom da priključio sam je na ona dva molexa, na sata priključku i grafiča za sada radi, videću da je optereretim nekim testom.Oni molexi mi ne ulivaju poverenje al šta da se radi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.