Bitfenix spectre pro, Xigmatek AOS, prolimatech vortex(ali oni su skupi, mada su bolest dobri), noiseblocker blacksilent pro serija, gelid wing.. ima ih dosta, vidi sta mozes da nabavis za razumne pare.
Edit: eh da i corsair AF140 quiet editioni bi trebali da budu jako tihi a vuku dosta vazduha.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Ako moze 20-ca umesto 22-ke onda Thermaltake,vrh ventilator.Za 14-cu ne znam sta ima trenutno u ponudi,ali to su sve tihi ventilatori.AF 140 je mene izasao 20 evra prosle godine.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
sam imao u prethodnom kućištu i sasvim dobar vent. S druge strane Kolor Šift 20-ice su bile teški krš. Ne znam kakvi su ovi obični crni (Pjur 20) što ih ima u Emiju. Sa CM MegaFlou 200 sam bio, a i dalje sam zadovoljan. Međutim, on je valjda 600 kinti skuplji.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Jbg ja sam mislio da ce sva tri da me kostaju do max 30 eura ali vidim da sam se zesce zeznuo i jos ko slag na tortu mislio sam da kod nas ima neki veci izbor ali prc...
Inace moji mogu jos da rade ali tu i tamo pocinju da bruje pa treba da udarim kuciste malo da prestanu. Dolazio ortak i podmazivao mi kulere, ali kuciste je iz 2009 tako da ne znam kolikoko je zivotni vek obicnog kulera? Ti kuleri su mi tu jos od kupovine zajedno sam kucistem ...
Moram da vidim sta cu to mi je sada u ovom trenutku onda nepotreban torosak ako moram da za sva tri da dam 50 + eura pa i da ih narucim prteko ebeya :S
Ili jos jeftinije ako uzmes NZXT 14-ice koje sam ti preporucio. GEneralno NZXT pravi jako kvalitetne ventove tako da ne bih rekao da su ni ovi losi.
Uzmes CM megaflow za taj od 20cm (ako pasuje uopste) i miran si za ~22e.
Zapravo uzeh da pogledam testove, pa ti NZXT su se pokazali sjajno za ove pare. Apsurdno su jeftini za ove performanse. Da imam gde da ih metnem(osim u dupe), uzeo bih nekoliko komada odmah.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.