Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Chiftec cft 650 14cs problem
STRANA 1 OD 1
zum Chiftec cft 650 14cs problem 10.01.2015. 14:39 T60104

status: user
broj poruka: 3
Pozdrav ljudi, imam jedan problem, i stvarno nzm sta se desava, ako moze help.
Pazario sam na kp napajanje iz naslova, nakacim ga na komp, i bukvalno drzi win 2-3min i rr mi komp posle toga. Vratim staro psu od 550w i sve sljaka perfektno. Preko aide64 sam gledao napone, pise da je sve ok. E sada, odradim redno preko aide stress test, prvo cpu, pa posle gpu i hdd stress, i napajanje drzi preko 40min, cim u win-u uradim bilo sta, opet mi se rr komp. Probao sam juce i win da reinstal, nema sanse da se pokrene instal a da ne rr komp....

Evo moje konfiguracije
GIGABYTE GA-970A-UD3P
FX6300 + CM EVO 212
Msi Twinfrozr3 GTX 660
8gb ddr3 HyperX

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk Grafička ti je najveći potrošač u toj konfiguraciji 10.01.2015. 14:48 #577858

broj poruka: 326
Gledano pojedinačno.
Stavi drugu grafičku,slabiju, i izvuci jedan stik memorije (ako imaš dva),pa probaj opet.
Ako ne zabode tada, onda je neki problem sa davanjem dovoljno struje grafičkoj.

zum ... 10.01.2015. 14:56 #577859

Prvo sam probao psu sa starom grafom, Ati 3850... Imam samo jedan modul od 8gb... :S
Izgleda da nesto zeza trafo, cim se malo optereti, odmah restart sledi... :S Pih kako sam se smorio, a jos sto je najgora stvar, lik me je iskulirao skroz, kaoo ja sam ti poslao ispravno psu, ne interesuje ga da vrati kes... Strasno...
gilopile ... 10.01.2015. 15:09 #577860

broj poruka: 9459
Jbg, tako je to kada se kupuje polovno.

Ako si iole strucan, otvori ga i zameni mu sve elektrolite i resices problem 99%. Narano, stavi sve low esr...

Mislim, ne moraju bas svi da se menjaju, ali to koje menjati ili ne je vec malo zeznuto ako nemas iskustva sa opravkom napajanja, generalno.

Prvo vizuelno baci pogled da li ima neki koji je iscureo ili nabubreo i njih prvo menjas...Posle moras meriti kapacitet svakog ponaosob ili ih sve menjati i gotovo.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

zum ... 10.01.2015. 15:37 #577867

Jesam elektricar, ali nisam toliko strucan da diram psu... Nosicu ga na popravku negde, jbg, sta da se radi, necu sigurno da ga kacim na oglase da prodam nekom pokvareno psu kao sto je lik uradio... Hvala ljudi...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs