od pre neki dan počo na levom tasteu da dvoklikuje, A4 TECH X750F. zezo me i scrol pre dve tri godine, pa sam ga nešto čačko i od tad radi, al ovaj levi klik ubi. otavaro sam ga malopre, preletovo taster, al opet isto.jel kupovo neko skoro, jeftinog laserskog miša!?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Imao sam isti slucaj sa jednim logitechom, crkao mikroprekidac i vrlo cesto sam uradi dvoklik, skinuto sa nekog starijeg logitecha i stavljan na ovaj i radi odlicno, malo je drugaciji osecaj kada se pritiska od desnog klika ali radi lepo.
Ja se razmišljam da kupim V7 bloody. Kupio sam ga ribi za rođendan pre neki mesec i tako kada sam kod nje odigram ponekad cs 1.6, lepo se ponaša miš. Težina mu ok. U dualkomu ga ima za ispod 1900din support normality
EDIT: Sad videh dda tražiš laserski...ima afortek isto v7 terminator sa laserskim senzorom za 3500din...
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
zagledo sam se u A4Tech XL-747H Spider, al mi se ne daju tri crvene. zameniću ovi dana desni taster sa levim, pa ako je to u pitanju, ima još da teram ovog mog. nego mi se i kabal rscveto, počela da se guli ona guma, dosta je tanak, ima da stavim neki debeli, od stare tastature! :)
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
da ga naprskam alkoholom, nego samo sam ga preletovo, pomislio sam da se nije odvalio i napravio ladan lem, sklopim ga ono isto, sutraću, al baš wd da mu stavim, to je bre masno :(
Nije WD za te stvari, alkoholom ne moze tako da se ocisti.
@Lug, isplati ti se da popravljas sam tog misa jer ce raditi super kada se sredi. Kabl zameni drugim, ili ga ojacaj pomocu termo buzira na tom kriticnom mestu koji se dere o sto. Mikroprekidac se menja drugim novim koji moze da se kupi za 150din, odmah promenis oba, ili ako ne zelis da utrosis nista, lepo mikroprekidac otvoris (lagano) i ocistis 2 kontakta koja su se isprljala od prasine unutar njega. Tasteri ce ti raditi perfektno.
:: kada vec menjas kabal skini sa tog starog i taste :: ocisti ga alholom i naprskaj wd pa da bude ceo u red :: :: ::
da spider kosta 3k ? i dalje mu je cena oko 2k ima slicnih za malo ispod a spider(ovamo gde sam ja uzeo je 2200), mis je odlican, nije glomazan, dobro mi lezi za moju ruku.
Mada koliko ga svi koristimo, nema da doguraju klikovi ni 2 godine :)
Inace ja kad sam imao problem sa klikovima na starom misu, to je bilo zbog toga sto se plastika pojela od kliktanja, stavio sam jedan papiric preko i radio je bez ikakvih problema dok mu nisam slomio scroll :)
odlična ideja! ne bi mi pala na pamet! evo malopre sam sipo alkohol, medisinski, i sad nema dvoklika, samo traži jači pritisak!, saću mu stavim desni prekidač na levu stranu, a levi ću da otvorim da ga očistimlepo. il ću jednostavno da upotrebim onaj za troklik, ionako ga ne koristim,poslužiće mi kao rezervni!
troklik taster, zamenio mesto sa levim klikom! ko nov!, još samo kabal da nađem neki, samo ne baš ovako tanak, ko što je fabrika stavila. al za sad sam uštedeo dve crvene. zamalo da večeras kupim jetiona http://goo.gl/CGvF0k , al nisam jer nisam znao dal je laserski, a ni ne znam dal je to bitno. AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Medicinski benzin je dosta jači od alkohola, ja ga koristim za čisćenje metalnih površina i ostalo, i za neke stvari je stvarno odličan, ali ostavlja tragove, verovatno si natopio taster i unutra je površno kontakt očišćen, nije poenta da smanjiš dvoklik i da treba jači pritisak, već da očistiš kako valja. 10min. je mnogo, ja taster i ne skidam sa miša, otvorim ga, pređem usko isečenom trakom šmirgle 2000 nekoliko puta (kontakt gore i dole), taster radi kao nov. Da ne pametujem, bitno da si rešio problem .
:: odlična ideja! ne bi mi pala na pamet! evo malopre sam sipo alkohol, medisinski, i sad nema dvoklika, samo traži jači pritisak!, saću mu stavim desni prekidač na levu stranu, a levi ću da otvorim da ga očistimlepo. il ću jednostavno da upotrebim onaj za troklik, ionako ga ne koristim,poslužiće m :: kao rezervni! :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.