Isti za XBOX One ti radi na Winu. Imas drajvere na MS sajtu. Samo sto za sada nije wireless, nego mora sa kablom. Wireless drajver (verzija drajvera), a verovatno i risiver ce biti dostupni kasnije. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Ovaj koji imam vec 4-5 godina, na levom analogu se ona gumica sjebala pa mi je vise dojadilo da je zalivam silikonom (kapiram da negde moze da se nadje i zamenski analog ili neka navlaka za njega ali lenjost je zajebana stvar...) Inace, sve ostalo perfektno radi.
Verovatno su u pitanju nijanse ali razliku cu ti reci posle mesec dana koriscenja novog :)
4-5 godina je dosta akanja za jedan joypad, pogotovo ako se dosta igras, a rekao bih da da u tvom slucaju. Vreme je da se pocastis novim, i sto da ne, idi na xbox one, nije nesto mnogo skuplji, aj bas me zanima, obavezno postavi utiske, uz obrazlozene razlike ukoliko ih ima.
@Sky Verujem da taj shield ima dobru ergonomiju, ali svakako xbox je najvise podrzan i optimizovan joypad u igrama na PC-u, tu nema govora.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: Ovaj koji imam vec 4-5 godina, na levom analogu se ona gumica sjebala pa mi je vise dojadilo da je zalivam silikonom (kapiram da negde moze da se nadje i zamenski analog ili neka navlaka za njega ali lenjost je zajebana stvar...) Inace, sve ostalo perfektno radi :: :: Verovatno su u pitanju nijanse ali razliku cu ti reci posle mesec dana koriscenja novog :) :: :: ::
I kakava mu je optimizacija u igrama, jel koristis neki plugin za emulaciju kontrola tako da ga igre vide kao da je xbox ili sta vec ??? Koja je varijanta oko kacenja, ide li samo i iskljucivo preko kabla? Sta sa dodatnim tasterima, kao i onim touch-om na njemu, ima li to nekakvu funkciju, kakva je software-ska podrska za njega, mogucnosti podesavanja itd... ?
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: :: DualShock 4 na PC-u je mama i tata :: :: Imam i xbox360 i ds4 i svi se otimaju za ds4 : :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
- Program su napravili neki likovi, redovno se updateuje. - Povezivanje je preko BT-a, ja imam laptop, ali ti mozes kupiti bilo koji BT modul - naravno mozes ga povezati i preko micro USB kabla s kojima ga inace i punis - Vibracija radi u igrama - Kroz taj program mozes do najsitnijih detalja da podesavas osetljivost joypad-a - Touch na samom joypadu je odlican i vrlo funkcionalan. Ponasa se kao touchpad na laptopu. Imas cak i levi i desni `klik`, cak postoji i smart scroll sa dva prsta!!!! Bukvalno mozes da ga koristis kao misa, za surf iz kreveta :) ako si npr povezao komp/laptop na neki veci TV.
Opaka masina i mnogima je svetlosnu godinu ispred Xbox joypada. Pricam o mom nekom krugu ljudi, svi se otimaju za njega. Na kraju cu kupiti jos jedan : )
E hvala lepo na pojasnjenju, a fotka je objasnila, pravo iz prve ruke, neko ko je korisnik i jednog i drugog, odlicno. .)
Ja imam logitech F710 vec duze vreme i poprilicno sam zadovoljan. Joypad ima X switch i prakticno ga drzim u tom modu jer ga windows vidi kao da je xbox 360 joypad i radi prakticno pod njihovim drajverima, odlicna stvar, podrska u igrama je super, pa sam te zato i pitao kako ti se ponasa DS4.
:: -Ima program koji se zove DS4Windows. :: :: - Program su napravili neki likovi, redovno se updateuje :: - Povezivanje je preko BT-a, ja imam laptop, ali ti mozes kupiti bilo koji BT modu :: - naravno mozes ga povezati i preko micro USB kabla s kojima ga inace i puni :: - Vibracija radi u igram :: - Kroz taj program mozes do najsitnijih detalja da podesavas osetljivost joypad- :: - Touch na samom joypadu je odlican i vrlo funkcionalan. Ponasa se kao touchpad na laptopu. Imas cak i levi i desni `klik`, cak postoji i smart scroll sa dva prsta!!!! Bukvalno mozes da ga koristis kao misa, za surf iz kreveta :) ako si npr povezao komp/laptop na neki veci TV :: :: Opaka masina i mnogima je svetlosnu godinu ispred Xbox joypada. Pricam o mom nekom krugu ljudi, svi se otimaju za njega. Na kraju cu kupiti jos jedan : :: :: fotka :: http://i.imgur.com/cFT5TOs.jp :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.