Imam jednu dilemu oko ovoga. Ne znam da li su ovi uredjaji all-in-one uopste kvalitetni i pouzdani. Znam naravno da je na primer bolja normalna graficka nego integrisana, ali ne znam kakva je situacije sa ovim stampac-skener-copy. Pretpostavljam da su Ok za kucnu upotrebu.
Osim toga bih voleo da znam i koji proizvodjac je najbolji za to. Recimo da je u pitanju laserski stapac i sve ovo ostalo.
Ne znam samo kad budem gledao cenu ovde na pcberzi, da li da idem u odeljak `stampaci` ili `skeneri`.
Ne mogu ti puno reći, ali bi te savetovao da u tom segmentu ni slučajno ne uzmeš u obzir Lexmark. Njihovi multi-f uređaji će ti iščašiti mozak. Raspadaju se, kvare, čak i novi budu neispravni, a drajveri - majko moja božija. Ili oni tripovi, pri svakom štampanju ili skeniranju moraš da ih vadiš iz USB porta.
Imao sam ranije Canon i bio je ok ( to je bilo pre 2 god) , nisam imao problema sa njim..nemam iskustva sa ovim novijim modelima ali sa HP i Canon nemozes promasiti
Obe varijante (osim lexmark-a, on ima samo lošu varijantu) imaju i dobre i loše strane: - `bezbednije` je imati odvojene uređaje - zbog kvarova, a u ovim integrisanim kombinacijama skener je obično shit koji se tu uvaljuje, a da je takvih karakteristika samostalan, niko ga ne bi kupio, tako da kupnjom odvojenih uređaja, daješ sebi slobodu da izabereš po volji.... druga je medalja da integrisani uređaj - u zavisnosti OD TVOJIH STVARNIH potreba, može biti izuzetno rešenje, sa dve prednosti nad posebnim uređajima: kopira i bez računara, i, zauzima mnogo manje mesta. - ako razmišljaš o laseru, onda imaš po meni samo dva izbora: samsung, koji je najjeftiniji a veoma dobar izbor (uz primedbe na skener kao skener - nije za profi fotografije a za sve ostalo jeste), ili, hp, ali je on skuplji.... - ako razmišljaš o ink-jet-u, mislim da je hp tu zaseo na tron, ali, neka me neko ispravi, ja jednostavno nisam ni video u radu druge firme koje bi došle u obzir (canon prvenstveno).
Imam problem sa hp f 2180 deskjet multifunkcijskim uredjajem.Prilikom skeniranja na klik prewiew mi se pojavljuje sledeca poruka `An eror occuredduring prewiew.If the scanner is being used,please wait for it to complete the task,and the clic prewiew.`zna li neko u cemu je problem.
Мене и брата су два lexmarka толико изнервирала да не бих сада ни на поклон узео исти. Ниси написао горе који ласерски те интересује, црно бели или у боји. Већ дуже време имам моно мфц samsung scx-4300 за кућну употребу и више сам него задовољан, а и изгледа за класу боље од других. Дане
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.