Imam Chieftec GPS-450AA-101 A i LC Power LC6550 GP v2.2, oba rade besprekorno u masinama sa grafikama koje ne zahtevaju dodatno napajanje - nisu forsirana.
Uzet je Cooler Master Serije B500 RS-500-ACAB-M3, jedno od ova dva bih zamenio, mada koliko videh oba su teza od Mastera:(
Ja bih definitivno zadrzao Chieftec GPS, to napajanje meni radi od 2005. LC je dobar, ali ni blizu kao stari Chieftec. Zadrzi oba.
:: Zdravo :: :: Imam Chieftec GPS-450AA-101 A i LC Power LC6550 GP v2.2, oba rade besprekorno u masinama sa grafikam :: koje ne zahtevaju dodatno napajanje - nisu forsirana :: :: Uzet je Cooler Master Serije B500 RS-500-ACAB-M3, jedno od ova dva bih zamenio, mada koliko videh oba su teza od Mastera: :: :: Molba za sugestiju... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.