Imam vec vremesni HP Deskjet 845c koji ne bih menjao nizasta na svetu,ali je crko. Pregledao sam ovih par linkova da ne ispadne bas da sam lenj,ali nigde ne mogu da nadjem odgovor koji meni treba.
Da se razumemo prednost dajem HP / Canon Inkjet stampacima,te vas stoga molim za pomoc oko najboljeg odnosa cene,kvaliteta otiska,kupovine/dopune kertridza tj. eksploatacije.
Da budem iskren,gledao sam ovde na pcberzi stampace koji se prodaju do cene koju sam ja voljan da platim i pogubio sam se jer se razlike javljaju od po 200-300 din izmedju modela.
Pogledajte karakteristike hp k550 d. Ja ga imam i pokazao mi se kao odlican za stampanja sa NET-a, fotografija i dr. Postoje (d) Duplex, (n) LAN i x (3 fijoke) verzija kao i kombinacije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.