Zdravo svima. Ima li neko iskustava sa onim silikonskim podlogama za misa (silik jastuk).
Iscepala mi se prethodna podloga koja traje ko zna koliko vec. Trazim da kupim neku.
Namena je za igre i svakodnevni rad. Obicne su oko 200-300 din, ali ako vrede silikonske (manje umaranje zgloba i udobniji rad), dodao bih pare za nju.
meni je taj silikonski jastuk nebitan skroz uzmi neku a4tech platnenu za male pare ili ss qck neku tu su valjda oko soma din ili manje nzm ja imam qck heavy vec 4-5 god ne znam ni sam vise samo je perem ponekad :)
Cenim ja te SS podloge, druze. Samo sto to kod mene sad ne pije vodu. Na a4 obicnu bih i isao.
Inace bih voleo da cujem jos neki utisak od nekoga ko je koristio ovu sa silikonskim jastucicem. Nisam profesionalni gamer i mali deo vremena provedem igrajuci, a veci u ostalim aktivnostima.
Veruj ti meni uzmi a4 obicnu. Ja sam je uzeo pre jedno 4 godine i evo je i dalje pici. Malo mi se odlepili krajevi na 2-3 milimetra od ivice ,ali za 400 kinti ili kolko sam je vec platio je savrsena. Uzeo sam je u vreme kad sam bio zaludjen za cs, vise ga ne igram sad samo LoL :D 2-3x sam kod drugara probao sa tim jastucicem i meni (napominjem meni) nikako ne odgovara. Skroz mi sputava zglob :)
Ja imam vecu (40x40) i ne smeta uopste. Ako ti je dovoljna 25x20 ti uzmi nju, ali ja kad sam uzimao racunao sam `od viska ne boli glava :)` Sto se tice pomeranja ma nema da mrdne. Dole je gumirana i na stolu se uopste ne pomera :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.