Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
podloga za svaki dan
STRANA 1 OD 1
leonard0 podloga za svaki dan 01.11.2014. 15:33 T59430

status: user
broj poruka: 182
Zdravo svima.
Ima li neko iskustava sa onim silikonskim podlogama za misa (silik jastuk).

Iscepala mi se prethodna podloga koja traje ko zna koliko vec. Trazim da kupim neku.

Namena je za igre i svakodnevni rad. Obicne su oko 200-300 din, ali ako vrede silikonske (manje umaranje zgloba i udobniji rad), dodao bih pare za nju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp brate 01.11.2014. 15:42 #569542

broj poruka: 3466

meni je taj silikonski jastuk nebitan skroz
uzmi neku a4tech platnenu za male pare ili ss qck neku tu su valjda oko soma din ili manje nzm
ja imam qck heavy vec 4-5 god ne znam ni sam vise samo je perem ponekad :)

leonard0 :) 01.11.2014. 20:16 #569570

Cenim ja te SS podloge, druze. Samo sto to kod mene sad ne pije vodu. Na a4 obicnu bih i isao.

Inace bih voleo da cujem jos neki utisak od nekoga ko je koristio ovu sa silikonskim jastucicem.
Nisam profesionalni gamer i mali deo vremena provedem igrajuci, a veci u ostalim aktivnostima.

Nightimer re... 02.11.2014. 00:00 #569588

broj poruka: 70
Veruj ti meni uzmi a4 obicnu. Ja sam je uzeo pre jedno 4 godine i evo je i dalje pici. Malo mi se odlepili krajevi na 2-3 milimetra od ivice ,ali za 400 kinti ili kolko sam je vec platio je savrsena. Uzeo sam je u vreme kad sam bio zaludjen za cs, vise ga ne igram sad samo LoL :D 2-3x sam kod drugara probao sa tim jastucicem i meni (napominjem meni) nikako ne odgovara. Skroz mi sputava zglob :)

leonard0 to je to 02.11.2014. 21:30 #569697

Dobio sam jos saveta da odustanem od silikona jer je nezgodno upravljanje misem.

Imam sad finalno pitanje: da li ici na onu vecu (oko 40x40cm) ili klasicnu oko 25x20cm?

Pitam da li ova veca moze da smeta, ako se podlaktica vuce po njoj. :)
Pretpostavka je da su obe stabilne sto se tice pomeranja.

Nightimer Re: to je to 03.11.2014. 00:10 #569718

broj poruka: 70
Ja imam vecu (40x40) i ne smeta uopste. Ako ti je dovoljna 25x20 ti uzmi nju, ali ja kad sam uzimao racunao sam `od viska ne boli glava :)` Sto se tice pomeranja ma nema da mrdne. Dole je gumirana i na stolu se uopste ne pomera :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs