Pozdrav svima. Planiram da kupim sebi jednu radnu stolicu jer je stara dotrajala i treba mi pomoc.
Ovako nesto mi je zapalo za oko: ` http://goo.gl/pjTXc0 `, ali se pitam da li je ovakav tip stolice kvalitetan i udoban. Prvenstveno zbog ledjnog dela, nikada nisam imao prilike da probam ovakav materijal pa me malo brine i nadam se da ce neko sa iskustvom da mi razresi nedoumice. Hvala unapred.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Pozdrav svima. Planiram da kupim sebi jednu radnu stolicu jer je stara dotrajala i treba mi pomoc. :: :: Ovako nesto mi je zapalo za oko: ` http://goo.gl/pjTXc0 `, ali se pitam da li je ovakav tip stolice kvalitetan i udoban. Prvenstveno zbog ledjnog dela, nikada nisam imao prilike da probam ovakav materijal pa me malo brine i nadam se da ce neko sa iskustvom da mi razresi nedoumice. Hvala unapred :: ::
Ne bih davao vise od 200 evra, smatram da za te pare moze da se uzme dobra, sasvim solidna stolica, a da nije neko kinesko sranje, nadam se da me razumete.
Phobo video sam tvoj predlog, i mogu ti reci da je veoma zanimljiv. :) Na izgled mi se svidja stolica koju ti koristis. Zanima me posto je ocigledno imas vec duze vreme, da li se nesto promenilo na njoj, pohabalo? I prvenstveno me zanima funkcionalnost, i podrska za ledja, jer sam se iskreno sav nekako zgrbavio od ove stare stolice i nepravilnog sedenja vec godinama.
Kontaktirao sam Blazeks, poslali su mi cenovnik svih stolica i fotelja.
Cene te sto ti imas: Mikro Fiber - 16900 din. Eko Koza/Stof - 17500 din. Koza - 20500 din.
Stolica stvarno deluje ok, i cene su sasvim nego prihvatljive, cekam da se javis sa vise detalja-utisaka.
Takodje imaju i nesto ovako http://goo.gl/bhg5Wy (nazalost samo ovakva slika na sajtu), ova u desnom uglu, jako je slicna onoj iz prvog posta sto sam postavio, a cena joj je 24.700 dinara, i opet da pitam da li je ovakav tip stolice udoban i ergonomican?
Kupih slicnu takvu (kao iz prvog posta), pre 4 meseca kad se preselih. Razlika je sto su naslon i dupedrzac spojeni, nema razmaka kao tu. Prezadovoljan, metalna osnova, trpi skakanje po istoj,udobna, korisna. Jedina mana je sto nije direktorka pa ne mogu bas da zaspim tako lako u istoj :P Kostala me 50e na akciji.
Hvala na odgovoru, bar neko da se javi, propao forum nacisto. :(
Skoknucu do Kragujevca do ove firme pa cu da vidim uzivo kako izgleda i sedecu malo u njima, tako bi trebalo najbolje da se odluci. Ako je ova sto je kolega predlozio bolja od moje prve zamisli i plus jeftinija, necu mnogo da razmisljam. :)
Jeste dobra, ali dosta je skupa za moj trenutni budzet koji bih izdvojio, mozda nekada u buducnosti, hvala ti. :) Video sam ovaj sajt, imaju finu ponudu ali skuplji su malo u odnosu na druge.
Ja ne znam zasto nema ljudi sa predlozima, utiscima, kao da niko nikada nije imao istu potrebu kao ja i bio u slicnoj situaciji.
sto bi rekao doktor, stolica ne valja da je jako mekana a nevalja ni da je jako tvrda ...
to je subjektivni osecaj, nema svako isto dupe, jedino nam se shupak svima nalazi na istom mestu
ima vise cinilaca koji uticu na `udobnost` stolice, pored same konstitucije, duzine i sirine ledja i najbitnije mesto gde ledja doticu stolicu, to se razlikuje od osobe do osobe
stoga jedini ispravan nacin biranja stolice je proba na licu mesta, obidji radnje i sedi u svaku ... stolicu tako ces jedino naci saputnika za svoje dupe
Imam je 2 godine i za sad se nista nije pohabalo, niti izlizalo. Izgleda kao i prvog dana. Podrska za ledja je fantasticna i otkad sam je kupio, vise nemam problema sa lumbalnim delom kicme. Moja je sa stofom, jer mislim da mi koza ne bi prijala zbog znojenja. Stof je super kvaliteta...za sada.
Tada je kostala 21.000 din. Ako je u pitanju ista stolica, onda ova cena od 17.500,00 din je odlicna.
U svakom slucaju, idi do ove radnje, jer imas izlozene skoro sve modele pa isprobavaj.
@@@ probao sam i tu stolicu sto si linkovao.... Meni je ova moja bila udobnija.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
``Chapter Fifteen, Elementary Necromancy``, she read out loud. ``Lesson One: Correct Use of Shovel...``
No, da nastavimo sa temom, ja bi na tvom mestu najpre uzeo stolicu sa srednjeg linka. Oblik je isti kao ove koju ja posedujem, jedino sto je vislja (i od tih sa linkova) pa ima support za vrat.
prva i dalje po meni. ima metalne nosace za ruke, koji su vezani za naslon. pricam iz iskustva, jer sam posle nekih radnji u stolici ostao bez desnog naslona. pukao je ispod sedala gde je usrafljen sa tri srafa. :P (ne pitaj)
Stolica, firma Delight, imaju najudobnije stolice, sa gumenim tockicima, nosaci od celika. Garancija 8god. na materijal, mehanizam. Stolice su malo skuplje, ali ja za kicmu ne zalim.
Da li je ovo zakrivljenje gore predviđeno za vratni deo kičme ili?
EDIT: Očigledno da jeste, ali izgleda da je stolica pravljena za malo niže ljude. Da li je neko probao da vrati robu `u roku od 14 dana` prilikom ugovora na daljinu? Kako to funkcioniše?
Da odgovorim sam sebi: `Ваша права у бројевима
14 дана - имате право да се предомислите уколико сте наручили робу преко Интернета, ТВ продаје, каталога, на презентацији или од продавца који се појавио на вашим вратима`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.