Na nasem trzistu, nista vise sem ova dva modela. Takva je situacija trenutno.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Znam barem jos 5 ljudi koji ga imaju vec nekoliko godina. Svi prezadovoljni. Naravno to je ako volis velike miseve, ako vise volis claw grip onda nemoj taj.
Ali Deathadder je najbolji mis za okvirno 60e,e sad zavisi sve od korisnika (igraca). Meni licno ti g400,g500(iako su odlicni misevi)ne odgovaraju ne leze mi lepo ruci,probao g400 pa vratio. U svakom slucaju neces pogresiti ni sa jednim od tih,ja bih licno uzeo Deathadder. A da je ponuda dobrih gaming miseva od 50+e kod nas losa,to je apsolutno tacno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Veoma dobro poznajem celu gejming scenu u Srbiji, a i sire. Znam sta se najvise kvari i sta se najbolje pokazalo na brdovitom Balkanu. Namerno sam predlozio ona dva modela, jer su se najbolje pokazali u poslednje vreme.
Cooler Master storm sirus 5.1 su najbolje gejming sluske kod nas za taj novac, DA 2013 mis, Cooler Master je odneo ubedljivu pobedu za mehanicke tastature, a Steelseries i Razer vode mrtvu trku oko podloga, s`tim sto bi blagu prednost dao ovim najnovijim Razer podlogama.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
A sta mislite o ovom? Imam malo vecu ruku pa i problem sa drzanjem, ovaj mi mi deluje solidno sto se toga tice jer ima ulegnuca sa desne strane. Npr imam trenutno X7 i on mi u ruci uopste ne lezi..:) http://goo.gl/cxd0VM
Razer premasuje cenu od 7500, g400s mi deluje da mi nece lezati lepo u ruci, za g500 nisam siguran dok mi COOLER MASTER Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 deluje oke..:) Razliuka izmedju COOLER MASTER Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 i GX88. GX88 je lepsi i ima vise tastera, dole je teflon i oblozen gumom i ide do 8200dpi
Ja imam vecu saku i G500 mi lezi ko budali shamar. Najbolje idi do radnje neke pa probaj kako ti koji lezi na licu mesta. Sto se tice natec-a, ja ne bih uzimao taj noname, iako fancy izgleda mis.
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Kao vlasnik 2 miša G700(i G700s), mogu toplo da ti ga preporučim, ne bih se odvojio od ovog miša posle 2god. korišćenja, nema mogućnosti prekida kabla kao sa nekim USB modelima i glupim pletenim kablom, ali je zato malkice krut, dobra baterija drži zadovoljavajuće, veoma ali veoma je udoban i leži baš kako treba, a dodatni tasteri su posebna priča, tako su ih kvalitetno uradili i na zgodnom su mestu.
Jedino što G700 košta 72eu, ali veruj da vredi. G700s je nešto malo skuplji, a ružniji, međutim to je revizija, pretpostavljam da ima kvalitetnije mikrotastere, jer je G700 imao problem s duplim klikom.. mada nije serijski već selektivni problem jer sa drugim G700 kog imam uopšte nisam imao problem s tim. Ja bih ga opet kupio jer je stvarno fenomenalan miš.
Ne mozes da promasis sa G500. FIn je Razer, Cooler Master i MadCatz ali posle garantnog roka samo mi je Logitech radio kao prvog dana. MX 500 10 godina skoro, G9X godinu dana za sad. Izmedju toga Razer DA koji je pravio probleme i R.A.T. sa kojim nikako nisam mogao biti skroz zadovoljan.
U cemu je fora sa novim u skupim misevima. Probao sam ih i uporedio sam mojim misem GEMBIRD kineski(laserski) koji je star 8 godina i nisam primetio razliku.
Nema danas kvalitetnih miseva na nasem trzistu! CM Advance 2 (imam ga trenutno) ima problem jer farba pocinje da mu se skida posle 6-12 meseci+ desni klik i skrol hoce da zaskripe. Sve ostalo sto se njega tice je prva liga, ergonomija, softver itd. Problem sa DA 2013 (pored ergonomije koja i nije nesto, mada ima nekih svojih prednosti) je sto ce ranije ili kasnije da ti se desi ovo sto se i meni desilo
Razmisli i o Sensei Rival, mada ni on nije bez mana, isto farba hoce da se skida+ guma sa strane gde je palac pocinje da se raspada. Logitech zaobidji u sirokom luku. Trenutno najbolji mis na svetu je Mionix Naos 7000, ali ga nema kod nas jedino da ti neko donese iz inostranstva.
:: Razer premasuje cenu od 7500, g400s mi deluje da mi nece lezati lepo u ruci, za g500 nisam siguran dok mi COOLER MASTER Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 deluje oke..: :: Razliuka izmedju COOLER MASTE :: Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 i GX88. GX88 je lepsi i ima vise tastera, dole je teflon i oblozen gumom i ide do 8200dp :: ::
O kojoj se firmi radi, kakvi su ti misevi, napisi nesto vise. Znas li mozda nesto o onom Asus rog modelu, mislim da je koriscen cak i aluminijum...
Uuuu... da, ovaj novi Asus opako izgleda, i neke kul inovacije ima.
:: O kojoj se firmi radi, kakvi su ti misevi, napisi nesto vise. :: Znas li mozda nesto o onom Asus rog modelu, mislim da je koriscen cak i aluminijum.. :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Miško, daj leba ti, ubedi me da je taj Mionix Naos najbolji miš na svetu, pretpostavljam da ga imaš i na osnovu toga to tvrdiš..? Ne vidim ništa spektakularno na njemu. Jer, ja čak i pored svih miševa koje sam imao i koje imam, ne bih mogao da budem 100% siguran da je konkretno `taj` najbolji na svetu.
Upravo sam pisao o G700- G700s koji je izuzetno kvalitetan.. zaobilaziš ga u širokom luku jer se plašiš rizika, a stvarno nema potrebe, ja sam dao za njega 7.000din, boli me uvo kad je u garanciji, mislim Logitech ne pravi pitanje za zamenu kompletnog miša, da li i ostali skupi brendovi kao što je Razer to praktikuju..? .. a mikroprekidač je jedina komponentica koju može svako da zameni, miš se i otvara kao od šale, još bih mu ubacio najbolji Omron koji nikad i neće da rikne.. ako crkne van garancije. Ništa drugo neće otkazati, niti zabagovati, pogotovo scroll recimo kog niko ne može da napravi kvalitetnije.. takođe i ovi dodatni tasteri.. a uz sve to i ergonomija, drajveri itd.
:: Nema danas kvalitetnih miseva na nasem trzistu :: CM Advance 2 (imam ga trenutno) ima problem jer farba pocinje da mu se skida posle 6-12 meseci+ desni klik i skrol hoce da zaskripe :: Sve ostalo sto se njega tice je prva liga, ergonomija, softver itd :: Problem sa DA 2013 (pored ergonomije koja i nije nesto, mada ima nekih svojih prednosti) je sto ce ranije ili kasnije da ti se desi ovo sto se i meni desil :: :: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7q9zfKePRp :: :: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rHYdFLowMD :: :: http://www.overclock.net/t/1344132/d...nning-issue/1 :: :: :: Razer Synapse je inace tesko sranje :: :: Razmisli i o Sensei Rival, mada ni on nije bez mana, isto farba hoce da se skida+ guma sa strane gde je palac pocinje da se raspada :: Logitech zaobidji u sirokom luku :: Trenutno najbolji mis na svetu je Mionix Naos 7000, ali ga nema kod nas jedino da ti neko donese iz inostranstva :: :: :: Razer premasuje cenu od 7500, g400s mi deluje da mi nece lezati lepo u ruci, za g500 nisam siguran dok mi COOLER MASTER Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 deluje oke..: :: :: Razliuka izmedju COOLER MASTE :: :: Storm Sentinel Advance II SGM-6010-KLLW1 i GX88. GX88 je lepsi i ima vise tastera, dole je teflon i oblozen gumom i ide do 8200dp :: :: :: ::
Mionix je svedska firma i generalno gledano koriste najkvalitetnije komponente i switcheve. Mionix Naos 7000 ima 4 layer coating preko misa (ta se farba ne skida), prvoklasna ergonomia (bolja nego kod Advance 2 sto nije uopste lako postici) opticki senzor 3310 za one kojima je to bitno, itd. Nije susta perfekcija ali bolje od njega za sad nema Review: https://www.youtube.com/watch?v=2BvxmLmV9TM malo vise o njima
:: O kojoj se firmi radi, kakvi su ti misevi, napisi nesto vise. :: Znas li mozda nesto o onom Asus rog modelu, mislim da je koriscen cak i aluminijum.. :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Igore, ti si Logitech fanboy i ja i ti smo vodili ovakve diskusije ko zna koliko puta i nemam ama bas nikakvu volju da pocinjemo opet sve iznova. Samim tim necu da gubim vreme da te ubedjujemu nesto sto ti neces da cujes. Uz svo duzno postovanje, ti i ostali me podsecate na one sa sindromom `Golfa Dvojke`, nista na ovom svetu koliko god bilo bolje od njega ne moze da bude bolje jer je to GOLF DVOJKA JBT! Drugo, savetujem ti da malo proviris iznad Logitech Univerzuma i probas nesto drugo, jer ti nista osim Logitecha i ne pipas u ruke. Idi malo po stranim forumima, citaj iskustva drugih, probaj nekog misa tu i tamo, svasta moze da se nauci. Logitech je sa misevima imao takve brljotine poslednjih godina da malo ko od onih koji se bakcu sa misevima ih uzima za ozbiljno. Za tastature kapa dole, za miseve jok. Apropo Mionix Naos 7000, samog misa imao nisam ali sam jedno vreme koristio njegovog prethodnika Naos 5000 (koji jbg nisam mogao da zadrzim) i za kog nisam tada imao ama bas nikakve primedbe (sta vise ima tegove koji 7000 nema!) osim sto je Avago 9500 vec tad bio prevazidjen.
:: Miško, daj leba ti, ubedi me da je taj Mionix Naos najbolji miš na svetu, pretpostavljam da ga imaš i na osnovu toga to tvrdiš..? Ne vidim ništa spektakularno na njemu :: Jer, ja čak i pored svih miševa koje sam imao i koje imam, ne bih mogao da budem 100% siguran da je konkretno `taj` najbolji na svetu. :: :: Upravo sam pisao o G700- G700s koji je izuzetno kvalitetan.. zaobilaziš ga u širokom luku jer se plašiš rizika, a stvarno nema potrebe, ja sam dao za njega 7.000din, boli me uvo kad je u garanciji, mislim Logitech ne pravi pitanje za zamenu kompletnog miša, da li i ostali skupi brendovi kao što je Razer to praktikuju..? .. a mikroprekidač je jedina komponentica koju može svako da zameni, miš se i otvara kao od šale, još bih mu ubacio najbolji Omron koji nikad i neće da rikne.. ako crkne van garancije. Ništa drugo neće otkazati, niti zabagovati, pogotovo scroll recimo kog niko ne može da napravi kvalitetnije.. takođe i ovi dodatni tasteri.. a uz sve to i ergonomija, drajveri itd :: ::
Već par godina ga koristim, probao sam dosta miševa i ni jedan mi ne odgovara kao ovaj. Jedno vreme sam cepao igrice (CS, COD..), prestao sam i sada ga koristim za rad (photoshop) i ruka mi se uopšte ne umara. Topla preporuka. Imaš u njemu tegiće, pa možeš da šteluješ težinu što je meni jako bitna stavka.
Da, imali smo diskusije, ti si valjda bio fanboy A4Tech-a, a sada nisi više, već si čuo za švedski brand i to da je najbolji na svetu
Ne bih da diskutujem ni ja više jer nema svrhe, nisam fanboy, već cenim kvalitet, da si imao Logitech, znao bi. Ovde je izgleda postala navika, čim neko preporučuje, i hvali jedan kvalitetan proizvod i to stvarno potkrepljeno, dokazano, odmah je fanboy.. čast izuzecima koji su stvarno zagriženi fanbojevi, to je stvarno izmišljeni nadimak za decu ložače.
A ja sam imao Razer, SteelSeries, Microsoft miša iz top ponude, tako da si se zeznuo da nisam probao ništa sem Logitech, tako da odlično poznajem komponente i izradu i ostalih brand-ova, jer sam ih sve redom popravljao XX puta, tako da je to duplo i prošireno iskustvo. A ti mi reče da si samo ČUO za te brljotine, pošto nisi imao i nisi mogao da znaš kako je rukovano sa tim miševima, ne možeš tako da kažeš i da me prozoveš `fanboy`, glupo je mislim.
Evo, sad si uhvaćen, za tastaturu znaš odmah da kažeš `kapa dole` jer furas G11 dugo godina, ajde ne budi neozbiljan.
Daću naravno priliku Mionixu, što da ne, verovatno je kvalitetan, ali brate reći za nešto tek tako `najbolje na svetu`, mislim.. .super
:: Igore, ti si Logitech fanboy i ja i ti smo vodili ovakve diskusije ko zna koliko puta i nemam ama bas nikakvu volju da pocinjemo opet sve iznova. Samim tim necu da gubim vreme da te ubedjujemu nesto sto ti neces da cujes :: Uz svo duzno postovanje, ti i ostali me podsecate na one sa sindromom `Golfa Dvojke`, nista na ovom svetu koliko god bilo bolje od njega ne moze da bude bolje jer je to GOLF DVOJKA JBT! :: Drugo, savetujem ti da malo proviris iznad Logitech Univerzuma i probas nesto drugo, jer ti nista osim Logitecha i ne pipas u ruke. Idi malo po stranim forumima, citaj iskustva drugih, probaj nekog misa tu i tamo, svasta moze da se nauci. :: Logitech je sa misevima imao takve brljotine poslednjih godina da malo ko od onih koji se bakcu sa misevima ih uzima za ozbiljno :: Za tastature kapa dole, za miseve jok :: Apropo Mionix Naos 7000, samog misa imao nisam ali sam jedno vreme koristio njegovog prethodnika Naos 5000 (koji jbg nisam mogao da zadrzim) i za kog nisam tada imao ama bas nikakve primedbe (sta vise ima tegove koji 7000 nema!) osim sto je Avago 9500 vec tad bio prevazidjen :: :: :: :: :: Miško, daj leba ti, ubedi me da je taj Mionix Naos najbolji miš na svetu, pretpostavljam da ga imaš i na osnovu toga to tvrdiš..? Ne vidim ništa spektakularno na njemu :: :: Jer, ja čak i pored svih miševa koje sam imao i koje imam, ne bih mogao da budem 100% siguran da je konkretno `taj` najbolji na svetu. :: :: :: :: Upravo sam pisao o G700- G700s koji je izuzetno kvalitetan.. zaobilaziš ga u širokom luku jer se plašiš rizika, a stvarno nema potrebe, ja sam dao za njega 7.000din, boli me uvo kad je u garanciji, mislim Logitech ne pravi pitanje za zamenu kompletnog miša, da li i ostali skupi brendovi kao što je Razer to praktikuju..? .. a mikroprekidač je jedina komponentica koju može svako da zameni, miš se i otvara kao od šale, još bih mu ubacio najbolji Omron koji nikad i neće da rikne.. ako crkne van garancije. Ništa drugo neće otkazati, niti zabagovati, pogotovo scroll recimo kog niko ne može da napravi kvalitetnije.. takođe i ovi dodatni tasteri.. a uz sve to i ergonomija, drajveri itd :: :: :: :: ::
Nadji JEDAN moj post gde hvalim A4tech, samo JEDAN! A ja o Mionixu pricam zadnje 2 godine, idi malo utvrdi gradivo A sto se Logitecha tice imao sam, znam one koji ga imaju i pratim sta drugi pricaju a o(ne)kvalitetu Logitech miseva je receno bogme podosta i to samo fanboyevi odbijaju da vide
:: Da, imali smo diskusije, ti si valjda bio fanboy A4Tech-a, a sada nisi više, već si čuo za švedski brand i to da je najbolji na svetu :: :: Ne bih da diskutujem ni ja više jer nema svrhe, nisam fanboy, već cenim kvalitet, da si imao Logitech, znao bi. Ovde je izgleda postala navika, čim neko preporučuje, i hvali jedan kvalitetan proizvod i to stvarno potkrepljeno, dokazano, odmah je fanboy.. čast izuzecima koji su stvarno zagriženi fanbojevi, to je stvarno izmišljeni nadimak za decu ložače :: :: A ja sam imao Razer, SteelSeries, Microsoft miša iz top ponude, tako da si se zeznuo da nisam probao ništa sem Logitech, tako da odlično poznajem komponente i izradu i ostalih brand-ova, jer sam ih sve redom popravljao XX puta, tako da je to duplo i prošireno iskustvo. A ti mi reče da si samo ČUO za te brljotine, pošto nisi imao i nisi mogao da znaš kako je rukovano sa tim miševima, ne možeš tako da kažeš i da me prozoveš `fanboy`, glupo je mislim :: :: Evo, sad si uhvaćen, za tastaturu znaš odmah da kažeš `kapa dole` jer furas G11 dugo godina, ajde ne budi neozbiljan :: :: Daću naravno priliku Mionixu, što da ne, verovatno je kvalitetan, ali brate reći za nešto tek tako `najbolje na svetu`, mislim.. .supe :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.