nisam znao u koju postojecu temu da turim ovo pitanje pa cu lepo temu jednu ovako:
izbacio sam sto od racunara iz prostorije, komodu isto, tv okacio o zid i to je sada monitor
razvukao sam kablove do kreveta i tako funkcionisem, sada mi je strasno kada sednem negde u stolicu, cak i u trpezariji :)
kljucno pitanje je, koji bezicni mis i tastaturu da uzmem? Odigram ponekad neku igru nista hardcore nego eto da me mine zelja, klasika proverim postu, fejsbuk isklikcem sta imam i to je to, ali opet nemojte da mi predlazete sad neki ms komplet 400 dinara ili tako nesto
Dajte preporuku u skladu sa vasim nekim iskustvima, ko sta koristi, sta se pokazalo ok da ste culi negde itd
Ja na svim računarima koristim Microsoft wireles opremu i to već godinama radi odlično. Wireless Keyboard 3000 i Wireless IntelliMouse Explorer 2.0. Na laptopu IntelliMouse for BT. E sad sve je to stvar ukusa, meni ovo odgovara jer miševima nikakva podloga nije potrebna i rade odlično a baterije traaaajuu.
Koristio sam više modela,na starom kompu još šljaka Mk250 bez problema, a na htpc u dnevnoj sobi K400 Wireless Touch. Pa gledaj neki _MK komplet, koji ti se uklapa u cenu. Nije loš ni CM Devastator, bio je oko 3500-4000.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Jeste, zaboravih na taj detalj...kažeš odigraš poneku igru pa mi je to zaokupiralo pažnju... Vidi npr. MK520,MK710..... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: samo da je to ok i da ne rikne za pola godine npr, pa onda i da je soma dinara oba neisplativo mi nekako :: :: devastator je zican jbg :: :: ::
Od boljih/skupljih bezicnih tastatura imao sam na testu Logitech K810, tastatura za kuckanje je perverzija i moze se povezati i na Android, iOS, Windows i Mac uredjaje. Kvalitetna je izrada, ima senzore, pozadinsko osvetljenje, mala i kompaktna je, nije teska za nosenje i izgleda bas vrhunski. Jedino sto te moze odbiti je veca cena, oko 80€, garancija je 24 meseca i miran si.
:: samo da je to ok i da ne rikne za pola godine npr, pa onda i da je soma dinara oba neisplativo mi nekako :: :: devastator je zican jbg :: :: ::
imam lepih iskustava sa Microsoft proizvodima, uključujući i wireless, ali sveobuhvatno, Logitech je ipak bolji i postoji mnogo veći izbor.. možeš i da iskombinuješ, npr. MS tastaturu i Logi miš, ili obrnuto, stvar je ukusa. Ali generalno, što se miša tiče, samo Logitech, tastatura manje više nije ni bitna, stvar ličnog izbora.
Ja imam HTPC kućište u dnevnoj, umesto TV-a - monitor od 27 inča već 4 god. i normalno javila se potreba za bežičnim kompletom. Probao sam par modela kod kojih baterije nisu ispunjavale normu. Na savet prijatelja kupio sam Logitech komplet: tastatura K520 i miš M310, i mogu reći da jedna baterija AA 1.5v traje godinu dana u mišu sa svakodnevnim višečasovnim radom na PC-u. Tastatura ima dve AA baterije od po 1.5V i takodje traje godinama. Ne mogu naći previše reči hvale.
- - - ne razmišljaš o punjenju bukvalno godinu dana, što je NAJBITNIJA STAVKA, domet je super, nema lag, kočenje, zabadanje, zavališ se i uživaš. Još je vizuelno prihvatljiva tastatura. Još jednom K520 i miš M310 za 40€ - > http://www.l.rs.sr/cfa05 , i da te bog vidi!
Doduše, miš koji radi na svim podlogama i STAKLU bi bio još korisniji, ali, .. oni koje sam uzimao u obzir nemaju dugo trajanje baterija, dosta su skupi, .. a ja ne bih da brinem i o punjenju miša pored telefona u kući.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.