To je pci bracket koji ide uz plocu, njega nisam vidjao u prodaji. Nije bas jeftino, ali korisno je, mozda ti zavrsi posao, USB3.0 za 3.5 bay(floppy), koji takodje ima na sebi mesto za 2.5` drive (SSD) - http://goo.gl/Erb530
Aha, kontam.. ali to trebas da vidis, to nije bas univerzalno, mozda moze da se iskoristi ovo sto je peki postavio pa da montiras umesto tih koje imas.. ali jednostavnije resenje je da ostavis te 2.0 i ovo dodas da bude 3.0.
:: E man, pazi, meni treba kabl od maticne do front panela kucista, to bi trebalo da ide uz kuciste, ali sam dobio obican USb 2.0, jbg...
Ma ne treba mu produzni, on ima vec USB2.0 na kucistu, a treba mu 3.0, ovaj sa njegove slike, malo je rizicno da kupuje neki za kuciste pa ako ne odgovara, sta ce posle s njim..? Ovako, ako uzme novi koji moze u svako kuciste, ostace mu.
Hehe, aj i ovde da remiziramo, sto kaze Dex! .) Znaci, treba mi 20 pin-a zenski za mb i 2 muska usb 3.0 za stampanu plocu (front panel) na kucistu! Ali posto sam ustanovio da je to skoro nemoguce naci, poslusacu imarka i uzeti dodatni front usb 3.0 koji se montira na mesto flopija i zavrsena prica! .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.