Imam hp wireless mis bas dobar, i izgubim ono malo njasra usb bluetooth ili stra je vec, ima li nacina ka pokrenem mis nekako, ili da kupim taj deo zasebno ili nema resenja?
ala si pomogao coveku svaka ti cast.dobro mu nisi rekao da kupi nov mis,i da pogleda u prodavnici.ako ne mozes da napises nesto pametno(a u veci slucajeva je tako) cuti.
@H-nitro Nisi naveo prvu i osnovnu stvar, a to je tacan model tog bas dobrog misa. Moze da bude klasican Bluetooth (male su sanse), a moze da bude i poseban HP-ov wireless adapter.
@profil Sta se i ti primas i pravis pametan?! Sta mu je torta pogresno rekao? Ja ovu pricu necu nastavljati ali ti bi mogao malo da razmislis u svojoj glavici sta si stvarno hteo da kazes i zasto ga ovde prozivas. U svakom sl. nekad nije lose zadrzati misljenje samo za sebe...
nitro je lepo nazvao temu `Wireless mis izgubljen` , a ti kazes `Moze da bude klasican Bluetooth`. pa ne moze zemljace.sad se ja primam a ti lupetas kao i tvoj drugar govnojed. `Raspitaj se kod prodavca ili u nekom servisu` pa covek je dosao ovde misleci da, al jebga ipak ne. h-nitro da pokusas na nekom drugom forumu :) ili da pitas gugla:) ovde se samo decaci prskaju bubuljicama.
i o cemu ti pricas. Da kupis taj ``deo`` da ima `taj` deo da se kupi.u bakalnicu na kraju tvoje varosi. da te podsetim ti si onaj jadnik sto svira na gitarici od 20e cini mi se bajagu. odravas 5 kompijutera tu po selu , od toga zivis,smatras da si iskusan u svom poslu.
daj ako nadjes `taj`deo,ustvari ako tvoj bakalin zna pomozi coveku. daj bre nemogu da se setim kako sviras,molim te daj lik.
E, profil, procitaj ponovo sta je H-Nitro napisao, citirao sam ti, pa se onda bolje skloni sa teme, ovi ce te guze do sutra .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: ...i izgubim ono malo njasra usb bluetooth ili stra je vec, :: ima li nacina ka pokrenem mis nekako, ili da kupim taj deo zasebno ili nema resenja :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: ::
Dzabe si citirao, VMARC - profil mu je toliko nizak da ga nisu...
28.09.2014. 22:57
status: user broj poruka: 10997
nikada pustili u osnovnu skolu (nisu mu poverovali da je prosao obdaniste)... Stono bi rek`o Radovan Treci: deka je ucio i dosao do slova ``E``...e, do kurca, zasitio se nauke.... Sto ga nije sprecilo da godinu dana bude clan biblioteke (citao je iskljucivo prirucnike za popravak domacih automobila - tu ima mnogo ilustracija).
Ljudi cemu svadja,samo sa pitao jer nisam mogao da nadjem resenje na guglu, a to inace prvo probam ofc... a da model misa pise samo da je hp, nepise model ali kao ovaj samo druga sara http://goo.gl/DfW3F ali ako nema nista od njega onda jbg :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.