Treba mi predlog za mrezni stampac sa LAN portom nali na HP2015 i slicne. Nista poseban samo da je u toj klasi. Moze cak i ako neko prodaje refabrikovane ako nema novih ili su skupi. Bitno je i da ima da se nabave zamenski kompatabilni kertridzi za njega.
Ja sam neki dan kupio hp MFP InkJet A4 HP DJ Ink Advantage 2545, štampač/skener/kopir WiFi .Preko wifi a možeš da mu pristupiš sa bilo kog računara koji ima wifi.
sa HP 2035n ili još noviji M401dne. 2035 mu dođe kao neka adekvatna zamena za 2015 ali čini mi se da je malo bučniji. Do sada nikakav problem sa njima, naravno da koriste drugacije tonere od 2015.
AMD Athlon X2 7750BE CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition + 2GB Kingston Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB Sata2 WD Green 640GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLLO
Kod mene u firmi koristimo nekoliko mreznih HP 1320n, rade kao sat, imaju da se nadju jeftiniji toneri za njih sto nam savrseno odgovara, a stampaci su brzi i pouzdani. Jesu stariji modeli ali se mogu naci fabrikovani. Pored ovog modela koristimo i dva komada HP M400 serije, koji su se takodje pokazali vrlo dobro, to su vec noviji modeli, na sebi imaju lcd color touch screen, podrsku za print sa usb-a, multifunkcijski, skener, kopir stampac u jednom, i za njih ima da se nadje toner sa vecim kapacitetom a jeftiniji takodje, sto je sjajno. .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.