I kakva su vam iskustva? Posebno u vezi signala, ne prekida? Treba da uzmem ovakav bežicni kombo, al` ne bih ako je neki krš. Da se ne bakćem vraćanjem.
Prelisto sam sve to, i Jetion je najlepsi i jedini ima dpi 2000, ovi ostali su do 1200. Ali zato ne nalazim nista za vezu, ono 2,4 GHz, dobar signal, anti - smetnje, bla, bla... to me dilemira.
Sto se tice recenzija korisnika, izgleda da zadovoljava.:) Cini se da malo vise trosi baterije i da neki korisnici imaju problem sa radom na odredjenim USB portovima....
Ja imam njihove zvucnike vec 6 godina i njihova 2 wireless misha najjeftinija i mogu samo da kazem da sam prezadovoljan,posebno garanciom od 3 godine! Mish malo vise aka bateriju,ali ga i ne ispustam iz ruke bar 10 sati dnevno... Sve u svemu veoma sam zadovoljan kvalitetom ovoga sto imam,pa tu stoji moja preporuka za brend,jer nemam iskustva sa konkretnim modelom...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
Nije radio Win sajt nocas kad sam gledao tastature, sad vidim sta sve ima...
Ovo me malo brine: ` Posto se drugar zali da nije, odnosno da mu baguju dugmici, zablokiraju, ili prestanu da rade dok ih drzi.`
To moze da znaci da zeza wireless. Sad dal je generalno ili samo taj konkretan primerak...
To sto ne radi na nekim usb portovima ne bi trebalo da je problem jer bi radilo na ljudskoj ploci. Imao sam neku kancelarijsku Gigabajtku koja je iskljucivala modem kad utaknem dzojped. Cela ploca ne moze da isporuci dovoljno za modem i gamepad. Kvalitetan proizvod.
Inace, svakakvih znalaca ima tamo. Jedan pita kako da prikljuci usb tastaturu na tv koji nema usb, drugi da li je LED, kao da bezicni LED komboi rastu pored puta za 2.000 din...
Meni je mis znao da ide kao da je pijan kada je bio ukljucen pozadi na USB,dok sam prijemnik prebacio napred sve radi kao podmazano. Ja to pripisah odbijanjima od zidova i zadnjeg dela monitora,pa dok stigne signal od njega do prijemnika... Mozda i ja gresim,ali svakako vise volim da mi je put i opticki vidljiv ili sa minimumom prepreka...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.