Uzela sestra Samsung M2070F znaci sve u fullu,stampac i skener,e sad kad u kutiji njegovoj nije stigao usb nego sam iskoristio od mog stampaca.Problem je sto ga racunar ne prepoznaje pri instalaciji drivera,driveri se instaliraju posto racunar naravno prepozna printer,ali ga ne prepoznaje.Da probamo neki drugi USB(posto slepci nisu ukljucili u ovaj)ili imate neku drugu ideju?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Tako je bilo i kod mene na Xerox Phaser 3121, nije bilo vozaca za Win7 pa sam onda morao da instaliram vozace od Samsung 1750 i da u Printer Properties cekiram drugi port...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Only use a USB cable no longer than 3 meters (118 inches).
The V4 driver is automatically downloaded from the Windows update if your computer is connected to the Internet. If not, you can manually download the V4 driver from Samsung website, https://www.samsung.com > find your product > Support or downloads.
If you install the driver using the supplied software CD, V4 driver is not installed. If you want to use the V4 driver in the Desktop screen, you can download from the Samsung website, https://www.samsung.com >find your product > Support or downloads.
Sve gore pomenuto pada u vodu,jer ne prepoznaje nista kad udjem tamo Control Panelu u devices,prosto ne mogu otici ni izabrati printer jer ga nema :)Windows je 8.1. Jedino da idem redom sa Samsungovog sajta redom,scan i printer drivere da instaliram,pa onda da probam. Sad cu da proam pa javljam
Fora je bila da se instalira Printer Diagnostics sa Samsungovog sajta,cim sam ga instalirao odmah je ucitao stampac i preko njega instalirao i updatovo drivere.Ono sto je smesno je da i dalje (posle instaliranja tog diagnostics alata)nije hteo da prepozna drivere sa harda odnosno CD-a,a iste te drivere je alat skinuo i updatovao :) Hvala svima na odgovorima.
USB iz stampaca izvuci samo malcice. Ako imas ukljucen zvuk u Win koji se cuje kada se prikljuci neki uredjaj, to ce ti biti znak za konekciju. Ako nemas, ukljuci. Cisto radi orijentacije. Brat moje devojke je kupio jedan stampac, ne mogu da se setim koji model, a od starog jednog stampaca je iskoristio USB kabl. Inace stampac je isto WiFi. Nikako nije mogao da ga namesti, dok nisam dosao :) ceo fazon je bio da se malcice izvuce kabl iz stampaca, jer nekako preskoci kontakt. Kao da je rupa mrvu dublja. Kada je sve to zavrseno, posle je nasetovan da stampa preko WiFi.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Probao sam to odmah,jer sam imao istu situaciju sa mojim HP-om :)Ali nije pomoglo.Dobro sad je sve sredjeno preko ovog diagnosticsa,hvala u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.