Pozdrav ljudi, hocu da kupim ovo kuciste, pitanje je `l zna neko gde mogu da ga uzmem ili porucim preko neke firme posto sam iz Beograda a ovde imaju samo u Gigatron-u a to kuciste je otvarano i koliko sam razumeo izlozeno u jednoj od radnji, prodaju ga za 15 000 skuplje nego sto zaista kosta, i hocu novo da kupim.
Sta ce ti kuciste od 400e leba ti? Samo u gigatronu ima. Tesko da ce neka firma da ti dovlaci iz inostranstva, veca sansa je ako neko tvoj ide preko da ti uzme preko amazona/ebaya.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
To kuciste je puno problema, ako si resio da ga kupis, ok. Mozes da ga porucis preko firme x-are*a, ali osurice te, na kraju ce kostati oko 50+ k. 15.000 skuplje u Gigatronu je ok ponuda, obzirom na to koliko kosta carinjenje i sve ostalo, ja se ne bih razmisljao, ali svakako bih obavezno proverio stanje kucista i da slucajno nesto ne fali. Jos jednom, da rezimiram, na osnovu svim zapazanja onda kada sam hteo i ja da ga kupim, to kuciste vredi upola cene od svog kostanja(u USA).
:: Pozdrav ljudi, hocu da kupim ovo kuciste, pitanje je `l zna neko gde mogu da ga uzmem ili porucim preko neke firme posto sam iz Beograda a ovde imaju samo u Gigatron-u a to kuciste je otvarano i koliko sam razumeo izlozeno u jednoj od radnji, prodaju ga za 15 000 skuplje nego sto zaista kosta, i hocu novo da kupim.
Pitanje preko x-arena je `l imas neka iskustva kako oni rade? vidim da ama bas sve imaju od HW, ako ti nije problem da mi objasnis kako ide kupovina preko njih , placanje i sl..
Nista specijalno, bave se uvozom, imaju sigurno neke jake veze, posto za maltene svaki artikal imaju rok isporuke 7-14 dana. Mozda bi za ovo kuciste bilo mesec dana. To je stvarno super kad pogledas, ali zato ocekuj cenu za 30% vecu makar i za jednu pastu. U zavisnosti od vrednosti, porucujes, placas avans, pa ostalo pri primopredaji..
For the record, bio sam zainteresovan za ukupno 20 artikala od njih, slao im upite da vidim cene, nikad nista nisam porucivao, jer je toliko bilo skupo da mi se ni jednom nije isplatilo. A ja sam uvek rad da platim vise ako treba, samo da dodjem do neceg sto hocu, malo sutra, kad cujem cifru, totalno me odbije od bilo cega da kupim. Ne znam ko kupuje uopste tamo, ali valjda tako stvari funkcionisu, kada hoces nesto ekskluzivno iz uvoza, to mora da se plati.
:: Pitanje preko x-arena je `l imas neka iskustva kako oni rade? vidim da ama bas sve imaju od HW, ako ti nije problem da mi objasnis kako ide kupovina preko njih , placanje i sl..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.