Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kupovina nove podloge
STRANA 1 OD 3  
devilify Kupovina nove podloge 15.08.2014. 18:35 T58727

status: user
broj poruka: 2
E ovako,imam atech onu veliku podlogu od 500din i misa steelseries rival i lepo on klizi na nju,nego da pitam,jel mi se isplati da kupim ss qck+ jel ce da se oseti bolja preciznost i slicno? posto ne bih da bacim 2000din onako bezveze..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 bacanje para 15.08.2014. 20:00 #560039

broj poruka: 1661

Naravno da nikakve vece preciznost nece biti, koja razlika moze da bude izmedju dve podloge koje su iste boje i skoro ili istog materijala ?

Normalno da ce se naci neki ciga da svoga konja hvali, ali razlike u preciznosti ce biti jedino ako kupis bolji mis.

jedino ako hoces da uparis pa da imas i mis i podlohu istog proizvodjaca

Neba Miš 15.08.2014. 20:07 #560042

broj poruka: 1197
Brate, kad sam imao jeftinu podlogu, miš mi je nekontrolisano ispadao iz ruke, i bilo je nemoguće igrati igrice, a kamoli kucati komande u terminalu. Od kad sam kupio podlogu Hama za 700 dinđi, miš mi ne ispada iz ruke i ima više tačaka po inču, jer je podloga hrapavija.

Ozbiljno, ako ti treba veća preciznost, a očito ti treba ako je suditi po preciznosti opisa iz tvog posta, kupi bolji miš.
stalex011 Re: Miš 15.08.2014. 20:46 #560051

broj poruka: 285
Mislim da nisi procitao koji mis ima

:: Brate, kad sam imao jeftinu podlogu, miš mi je nekontrolisano ispadao iz ruke, i bilo je nemoguće igrati igrice, a kamoli kucati komande u terminalu. Od kad sam kupio podlogu Hama za 700 dinđi, miš mi ne ispada iz ruke i ima više tačaka po inču, jer je podloga hrapavija
::
:: Ozbiljno, ako ti treba veća preciznost, a očito ti treba ako je suditi po preciznosti opisa iz tvog posta, kupi bolji miš.
DmasteRNo1 Ne bacaj pare na kerefeke 15.08.2014. 21:08 #560054

broj poruka: 6101

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

Dexter013 @devilify 15.08.2014. 21:30 #560056

broj poruka: 17093
Ne.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Re: Re: Miš 15.08.2014. 21:53 #560060

broj poruka: 1197
Nisam, u pravu si. :)
Čovek piše sve malim slovima, pa mi je promaklo.
U tom slučaju, naravno da će mu podloga mnogo pomoći.

:: Mislim da nisi procitao koji mis im
:: :: Brate, kad sam imao jeftinu podlogu, miš mi je nekontrolisano ispadao iz ruke, i bilo je nemoguće igrati igrice, a kamoli kucati komande u terminalu. Od kad sam kupio podlogu Hama za 700 dinđi, miš mi ne ispada iz ruke i ima više tačaka po inču, jer je podloga hrapavija
:: ::
:: :: Ozbiljno, ako ti treba veća preciznost, a očito ti treba ako je suditi po preciznosti opisa iz tvog posta, kupi bolji miš.
imarkovic Re: Kupovina nove podloge 15.08.2014. 22:47 #560067

broj poruka: 18996
Ja sam imao QCK, ali Razer podloga koju sam kupio je stvarno uzivanje za misa, Razer ume jedino podlogu da napravi da radi kako treba:)

:: E ovako,imam atech onu veliku podlogu od 500din i misa steelseries rival i lepo on klizi na nju,nego da pitam,jel mi se isplati da kupim ss qck+ jel ce da se oseti bolja preciznost i slicno? posto ne bih da bacim 2000din onako bezveze.
Adzem ... 15.08.2014. 22:57 #560069

broj poruka: 3797
Razer sto se tice podloga i Deathaddera, evo ovaj 2013 kida misonja. Mozda i najbolji gejmerski mis u toj klasi trenutno na trzistu. Ja jos posedujem 3500dpi model, precicu na ovaj novi verovatno. Imao sam i onaj stari 1800dpi model, ma svi Deathadderi su mi kidali kao i mx518. Imam samo jednu zamedju za ader, recimo da bi voleo za 20-30% jace klikove na prekidacima, kao kod Steelseries recimo.

http://www.itsvet.com/proizvod/razer-deathadder-2013/comp_comp_mouse/345/2339

:: Ja sam imao QCK, ali Razer podloga koju sam kupio je stvarno uzivanje za misa, Razer ume jedino podlogu da napravi da radi kako treba:
Nightimer re: Kupovina nove podloge 16.08.2014. 01:21 #560077

broj poruka: 70
Po meni se apsolutno ne isplati.
I ja imam atech od 500 dindzi i mene ona savrseno sluzi vec 4 godine...
Bitno je da kliza mis po njoj :D

devilify ... 16.08.2014. 01:47 #560078

broj poruka: 2
ja ovu atech podlogu imam oko 3 godine tako da ono, prao sa vodom i sapunom, kad sam je oprao mis je mnogo teze klizao tad sam imao deathaddera 3.5g,i sad kad sam preso na rivala mis klizi na nju kao lud,verovatno zato sto su glajderi bolji, onda verovatno na tamo kad imam viska para cu da uznem,sad ne.....
vuk125 Logi je keva 16.08.2014. 08:40 #560084

broj poruka: 2929
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pad

gang1978 Re: Logi je keva 16.08.2014. 10:26 #560089

Stvari koje su smisljene za uzimanje para.Bas me zanima gde si ti u prednosti i u cemu sa tom podlogom koja je skuplja pet puta...sem sto se zove Logismeć ???

Brze mrdas misem, masira ti ruku dok igras igrice, kuva rucak

p.s.

neko je spomenuo glidere, pa skinite nekada stroku od znoja i prasine koja se nalepi na njih pa ce mis kliziti kao i prvog dana.

:: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pa
imarkovic Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 12:05 #560094

Ne znam kakva je ova Logitech, svakako je prisutan marketing kao i svuda, ali ja sam probao Razer Kabuto npr., tanka je i mikrofiber, nece da ti masira ruku i kuva rucak, ali je udobna za rad misa, ne pravi smece, bice trajniji klizaci na misu i naravno nece se odlepljivati, duze ce trajati, kosta koliko kosta, nije sigurno bacanje para. Plus, estetski jako lepo izgleda, itd. Svakako je nece kupovati neko ko gleda da ustedi svaki dinar, ne razmisljajuci o kvalitetu i kome ne treba nista vise od stola koji koristi kao podlogu..

@adzem, deathadder bi trebalo da bude najbolji od Razer ponude, ali cak i on je bagovit i pravi probleme, maltene jedini mis koji je vredan paznje, em to, em sto je nerealno skup.

:: Stvari koje su smisljene za uzimanje para.Bas me zanima gde si ti u prednosti i u cemu sa tom podlogom koja je skuplja pet puta...sem sto se zove Logismeć ??
:: Brze mrdas misem, masira ti ruku dok igras igrice, kuva rucak
:: p.s
:: neko je spomenuo glidere, pa skinite nekada stroku od znoja i prasine koja se nalepi na njih pa ce mis kliziti kao i prvog dana
:: :: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pa
gilopile .... 16.08.2014. 12:11 #560095

broj poruka: 9459
Jbmlga, ja nisam koristio neke posebne podloge, vise sam koristio mis po astalu, podu, kolenima, zidovima...Ali jednom slucajno naletim kod kineza i kupim neku za 150din i evo trajala je pune 2 godine. Neki dan se raspala totalno:) Ostalo samo jedno parce gume i ono platno se skroz odvojilo, pa sam ga bacio. Kad bih naisao, kubio bih istu.

Ova je u pitanju:
http://www.office1.rs/artikli%5C2403183000200%5C2403183000200.jpg

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

maxxio Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 12:12 #560096

broj poruka: 665

Veca preciznost, bolji ugodjaj i prijatniji rad s misem, sta god da radis.

:: Stvari koje su smisljene za uzimanje para.Bas me zanima gde si ti u prednosti i u cemu sa tom podlogom koja je skuplja pet puta...sem sto se zove Logismeć ??
gilopile ... 16.08.2014. 12:17 #560097

broj poruka: 9459
Da ne dodje do nesporazuma. Nisam imao potrebu za nekom extra preciznoscu misa. Naravno, onome kome je to potrebno, mora dobar mis i doobra podloga....

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

vuk125 Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 12:37 #560098

Pa glupo je da imas neki mis od 100e i da ga drljas o podlogu od 20din.
I drugo te kvalitetne podloge traju 100god.

:: p.s
:: neko je spomenuo glidere, pa skinite nekada stroku od znoja i prasine koja se nalepi na njih pa ce mis kliziti kao i prvog dana
:: :: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pa
gang1978 Re: Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 12:53 #560103

Ma ne mislim bukvalno da je smece vec me samo nervira to sto pojedini dizu u nebesa odredjene marke komentarima:

-Taj i ta je keva

-Taj i ta je ćale

-Taj i taj najbolji.........itd

a u stvari prodaju `ime` ili ti po meni vazduh...slucajno i ja imam ovu od 500 din sto se gore spominje i traje mi vec evo 4. godine koliko i imam ovu konfu...prao sam je nekoliko puta ne zato sto nisam imao para da kupim drugu vec zato sto je kvaliteto napravljena velika je, ne uvijaju se ćoškovi, ne odlepljuje se, ne haba se radna povrsina, mis lako klizi, donja strane je od neke vrste gume tako da ne klizi po stolu dok mrdas misem,...itd

zynaci ima sve i ono sto po meni cini jednu podlogu kvalitetnom a ne to da li se ona zove ili ti da li na njoj pise profi, ili neke nayive tipa extreme, killer, maxi, multi, giga ,sega ,mega ..i sta ti ja ynam

:: Ne znam kakva je ova Logitech, svakako je prisutan marketing kao i svuda, ali ja sam probao Razer Kabuto npr., tanka je i mikrofiber, nece da ti masira ruku i kuva rucak, ali je udobna za rad misa, ne pravi smece, bice trajniji klizaci na misu i naravno nece se odlepljivati, duze ce trajati, kosta koliko kosta, nije sigurno bacanje para. Plus, estetski jako lepo izgleda, itd. Svakako je nece kupovati neko ko gleda da ustedi svaki dinar, ne razmisljajuci o kvalitetu i kome ne treba nista vise od stola koji koristi kao podlogu.
:: @adzem, deathadder bi trebalo da bude najbolji od Razer ponude, ali cak i on je bagovit i pravi probleme, maltene jedini mis koji je vredan paznje, em to, em sto je nerealno skup.
:: :: Stvari koje su smisljene za uzimanje para.Bas me zanima gde si ti u prednosti i u cemu sa tom podlogom koja je skuplja pet puta...sem sto se zove Logismeć ??
:: :: Brze mrdas misem, masira ti ruku dok igras igrice, kuva rucak
:: :: p.s
:: :: neko je spomenuo glidere, pa skinite nekada stroku od znoja i prasine koja se nalepi na njih pa ce mis kliziti kao i prvog dana
:: :: :: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pa
:: :: ::
aco Re 16.08.2014. 13:05 #560104

broj poruka: 2788
Ja imam Logi G500 i SteelSeries QCK. Pre toga sam koristio Genius koja je stara 15ak godina, kao nova je ali mi je smetalo što je debala. OVa je tanka, već 5godina je koristim i prosto sam prezadovoljan kako me služi. Nigde ne idem bez nje, prosto sam navikao na nju.

vuk125 Re: Re: Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 16:47 #560129

Koliko god da te nervira.
Logi je ime i ima razloga zasto jihobi ptoizbodi nisu jedni od jeftinijih.

:: Ma ne mislim bukvalno da je smece vec me samo nervira to sto pojedini dizu u nebesa odredjene marke komentarima
:: -Taj i ta je kev
:: -Taj i ta je ćal
:: -Taj i taj najbolji.........it
:: a u stvari prodaju `ime` ili ti po meni vazduh...slucajno i ja imam ovu od 500 din sto se gore spominje i traje mi vec evo 4. godine koliko i imam ovu konfu...prao sam je nekoliko puta ne zato sto nisam imao para da kupim drugu vec zato sto je kvaliteto napravljena velika je, ne uvijaju se ćoškovi, ne odlepljuje se, ne haba se radna povrsina, mis lako klizi, donja strane je od neke vrste gume tako da ne klizi po stolu dok mrdas misem,...it
:: zynaci ima sve i ono sto po meni cini jednu podlogu kvalitetnom a ne to da li se ona zove ili ti da li na njoj pise profi, ili neke nayive tipa extreme, killer, maxi, multi, giga ,sega ,mega ..i sta ti ja yna
:: :: Ne znam kakva je ova Logitech, svakako je prisutan marketing kao i svuda, ali ja sam probao Razer Kabuto npr., tanka je i mikrofiber, nece da ti masira ruku i kuva rucak, ali je udobna za rad misa, ne pravi smece, bice trajniji klizaci na misu i naravno nece se odlepljivati, duze ce trajati, kosta koliko kosta, nije sigurno bacanje para. Plus, estetski jako lepo izgleda, itd. Svakako je nece kupovati neko ko gleda da ustedi svaki dinar, ne razmisljajuci o kvalitetu i kome ne treba nista vise od stola koji koristi kao podlogu.
:: :: @adzem, deathadder bi trebalo da bude najbolji od Razer ponude, ali cak i on je bagovit i pravi probleme, maltene jedini mis koji je vredan paznje, em to, em sto je nerealno skup.
:: :: :: Stvari koje su smisljene za uzimanje para.Bas me zanima gde si ti u prednosti i u cemu sa tom podlogom koja je skuplja pet puta...sem sto se zove Logismeć ??
:: :: :: Brze mrdas misem, masira ti ruku dok igras igrice, kuva rucak
:: :: :: p.s
:: :: :: neko je spomenuo glidere, pa skinite nekada stroku od znoja i prasine koja se nalepi na njih pa ce mis kliziti kao i prvog dana
:: :: :: :: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g440-hard-gaming-mouse-pa
:: :: :: ::
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 17:52 #560132

broj poruka: 4420
U vecni slucajeva, samo ime... gro njihovih miseva su krsevi...

:: Koliko god da te nervira
:: Logi je ime i ima razloga zasto jihobi ptoizbodi nisu jedni od jeftinijih
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logi je keva 16.08.2014. 18:56 #560140

Ajde nabroj 2 kom. koji su krs.. mislim ako si imao?

:: U vecni slucajeva, samo ime... gro njihovih miseva su krsevi..
:: :: Koliko god da te nervira
:: :: Logi je ime i ima razloga zasto jihobi ptoizbodi nisu jedni od jeftinijih
gliga79 Goliatus 16.08.2014. 19:16 #560145

broj poruka: 4641
Kupi Razer Goliatus i prebrini brigu :)
Ja sam u Becu kupio Large control kao da imam nesto za uspomenu i preazadovoljan sam.
Inace tesko da bi dao ovde 25eu.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
http://valid.x86.fr/lv7d95

1d10t @imarkovic 16.08.2014. 20:38 #560155

broj poruka: 431
mx310 je smece od misa u poredjenju sa misevima koje sam imao pre njega, dual optical mx300 i mx500... Ali to bi bilo to sto se logija tice, sem 310 nikad problema.

Sto se tice teme, tj podloge, neko je pomenuo razer goliathus control i slozio bih se sa tim, posto je podloga dobra ako se trazi cloth. Ako ces da ides na `grublje` podloge probaj da nadjes razer destructor(2) ili recimo func 1030 original.

AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: @imarkovic 16.08.2014. 21:06 #560158

Pazi, nemam razloga da branim Logitech, ali evo bas taj mis kog si naveo MX310, napisacu nesto u vezi njega, ne znam kakav si ti imao problem s njim, drugar ga ima od kada ima komp, oko 7 godina, nesto ga je zezao i hteo je da ga baci bukvalno i da kupi neki drugi. Ja sam ga ubedio da probam da ga popravim jer znam unapred sta moze da bude problem. Naime, samo je otisao jedan klik, zamenio sam oba, ocistio misa od nahvatanog smeca tokom tih 7god., ismirglao/ofarbao/ismirglao do sjaja, mis je bio kao iz radnje, odusevio se i nastavio da ga koristi. Ako je to razlog da se nazove smece, onda je to neopravdano, nebitno koji brand je u pitanju.

:: mx310 je smece od misa u poredjenju sa misevima koje sam imao pre njega, dual optical mx300 i mx500... Ali to bi bilo to sto se logija tice, sem 310 nikad problema
:: Sto se tice teme, tj podloge, neko je pomenuo razer goliathus control i slozio bih se sa tim, posto je podloga dobra ako se trazi cloth. Ako ces da ides na `grublje` podloge probaj da nadjes razer destructor(2) ili recimo func 1030 original
:: AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs