Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kolor laser, preporuka na bazi isplativosti dopune tonera
STRANA 1 OD 1
SaleB Kolor laser, preporuka na bazi isplativosti dopune tonera 26.07.2014. 19:00 T58216

status: user
broj poruka: 46

Vec 5-6 godina koristim kao kucni kolor laser Samsung CLP-3xx i zadovoljan sam sa odnosom cene i kvaliteta. Prvi CLP bio je 300e, dok sam potrosio boju, cena je pala na 140e, punjenje sva cetiri tonera oko 115e. poklonio sam ga i kupio drugi, drugi je sad na 25% boje, cena novog u radnji 85e (CLP-360), punjenje tonera oko 80e. Sto se brzine i kvaliteta stampe tice, zadovoljna sam, nikad se jedan jedini list nije zaglavio u mehanizmu, stampao je i folije i nalepnice (predvidjene za laser) i nikada nije pravio problem. Kad se isprazni ili cu da ga rasturim ili cu da ga poklonim i da uzmem sledeci.

Imam drugara kome sam pre oko dve godine toplo preporucio ovaj stampac. Tada ga je platio recimo 110-120e. Gotovo da ga je ispraznio za poslednje dve godine (oko 5% tonera je ostalo) i sad je pitanje da li da predlazem da uzme isti stampac ponovo (potrebna mu je kolor stampa, crno beli ne resava problem, inkjet takodje zbog neredovnosti stampe) ili postoji nekakva alternativa koja ce imati eventualno i skener (neophodno je da taj stampac ili mf uredjaj ima linux drajvere ili da moze samostalno u mrezi da funkcionise), a za koju ce biti isplativo puniti tonere?

Pozdrav,
Sale

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs